Željko Komšić jasno poručio Schmidtu i međunarodnoj zajednici: Šta radite i šta hoćete od nas?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

P

Bolje ti je da cutis. Sve si ovo ti zakuhao.

Duško Dugouško

Dragi Zeljko Medjunarodna zajednica je iluzija malih naroda !! Drzite se UK i USA !!! EU je pred raspadom i njom vladaju SUPER NACIONALISTI koji krce put vlastitim nacional socijalistickim interesima !!!! Proucite Berlinski Kongres i svima ce vam sve postati jasno !!!! Srebrenica nije bila puka slucajnost !!! PROBUDITE SE !!!!! ka R BiH Ni Vučić se ne želi odreći eu novca, kao ni trgovine s eu članicama. Budite karakter pa se odrecite svega toga i na kraju povucite sve svoje koji rade u EU. Naravno da to nećemo vidjeti, ali ćemo svašta čuti.

Kalimero

Tako je Željko! Mrcvare nas više od dvadeset godina, dosta je više. Samo Republika Bosna i Hercegovina, sve ostalo su šarene laže i srljanje u propast. Jedan čovjek jedan glas!✌️

Uzfzfz

Kakve bljuvotine i uvrede ovdje iznose razni nacionalisti i drugi zlikovcii! Da ne povjeruješ!? Radio Sarajevo-kad ćete početi podnositi krivične prijave protiv ovakvih "eksperata" za širenje mržnje isl.

Uzfzfz

Kakve bljuvotine i uvrede ovdje iznose razni nacionalisti i drugi zlikovcii! Da ne vjeruješ!? Radio Sarajevo-kad ćete početi podnositi krivične prijave protiv ovakvih "eksperata" za širenje mržnje isl.

Pehlivan

Ma ti si haveru, puko pravo! Ne može se boriti za građansku BiH, skupa sa desničarskom, kleronacionalističkom, kriminalnom organizacijom SDA. Ja razumijem da očekuješ iz istog glasačkog tijela, kao i ta kleptomanska stranka, ali ove izbore, oni će morati odlučiti, kome dati glasove, tebi ili Bakiru, obojica sigurno nećete moći proći u predsjedništvo. Ko s đavolom tikve sadi....

Duško Dugouško

Tako je Željko! Mrcvare nas više od dvadeset godina, dosta je više. Samo Republika Bosna i Hercegovina, sve ostalo su šarene laže i srljanje u propast. Jedan čovjek jedan glas!✌️ ka Kalimero Može, ali kad budeš ima svoju. Samo belgijski model spašava BiH. Istina bolji bi bio švicarski, ali se na to zakasnilo. Dakle, belgijski model, a sve ostalo nije realno. Šteta gubiti vrijeme na nerealne besmislice.

Promasaj za promasajem

Može, ali kad budeš ima svoju. Samo belgijski model spašava BiH. Istina bolji bi bio švicarski, ali se na to zakasnilo. Dakle, belgijski model, a sve ostalo nije realno. Šteta gubiti vrijeme na nerealne besmislice. ka Duško Dugouško Dusko igraj u crtanom firlmu tamo ti je mjesto a ne da diskutujes u ime vecine pucanstva. 300 000 pravoslavaca iz Hrvatske je uslo bez pitanja u Bosnu. 200 000 Sandzaklija je u uslo u Bosnu bez pitanja i do sada sjede na dvije stolicegotovo 1 000 000 milion osoba koji nisu Bosanci i Hercegovci treba da odlucuju o mojoj domovinu. Prosetaj i ne vracaj se . Taj film ne samo da neces vidjeti jer nece biti napravljen. A sto se tice Visokog posrednika, on je zavrsio za sva vremena na ovom podrucju. Od samog pocetka poceo je da petlja , bez jasne vizije sta zeli da napravi , kako i kad. Dolazis na funkciju a tabula rasa si. Ide po Hrvatskoj i Srbiji i raspravlja o Bosni kao da je to njihova cacevina.Moze li to neko da uradi u Njemackoj? Ne moze, a zasto bi moglo ovdje.

ahahahahahahahahahaha

PJAAAAANOOOOOOOOOOOO! ahahahahahahahahahaha,...

ahahahahahahahahahaha

Tako je Željko! Mrcvare nas više od dvadeset godina, dosta je više. Samo Republika Bosna i Hercegovina, sve ostalo su šarene laže i srljanje u propast. Jedan čovjek jedan glas!✌️ ka Kalimero pozdrav iz stolnog grada herceg bosne!

Rondo

Nekada Jugoslaven ateista, pa onda Bosanac ateista, pa jednom u 4 godine bi da je i Hrvat normalno ateista samo radi privilegije i funkcije, a sada bi ateista i da brani islam pored živih muslimana. Kome ovaj firaun može više prodavati muda pod bubrege.

sparco

Eto puno nam je bolje od kako je Željko u predsjedništvu.On je namjerno ubačen da dođe do ovoga.I sada se može glasati za građanske stranke ali opet pobjeđuju nacinalne s tim sto Bošnjaci biraju sebi nacionalne a Hrvatima građanske.Vjerujem da ima mudrih Bosnjaka koji vide o cemu se radi i da nece pasti na ove podvale.

sparco

Da sve jednog Hrvata istjerate iz BiH možete misliti koliko bi tek onda bili izolirani.Nekažem ni da su Hrvatski politicari cvjecke ali ovo raditi Hrvatima a nadati se nekom dobru stvarno nena smisla.

No name no name

Glasamo opet za Komsića i za Mijatovića će mo glasati i Bećiroviva.Ovi ostali na otpad a mnogi na robiju

Niko

Glasamo opet za Komsića i za Mijatovića će mo glasati i Bećiroviva.Ovi ostali na otpad a mnogi na robiju ka No name no name SAMO VI GLASAJTE ZA KOMSICA STA VSM JE DOBRO URADIO ZA TRI MANDATA ZASTO NIJE POTPISO SPORAZUM SA IZ

/ Najnovije