Željko Komšić: 'Ja Christiana Schmidta doživljavam kao slona u staklarskoj radnji'

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A dok ja tebe kao pijanicu i osobu bez morala.

............

Pijadura matora

Sejdo zvani superhik

Bosanac

Dobro si niko ga nesljivi ni dva posto

Hahahahaha

E BRAVO NAS ZLATNI LJILJANE.BRANIOČE BOSNE IZ HERCEGOVINE.OPET GLASAMO ZA TEBE U INAT DUSMANIMA NASIH I NASE NAM DRZAVE. UPRAVO SI POTREFIO PRAVO POREDENJE.

A ti Sejdi

Sejdo zvani superhik ka Pijadura matora Da mu *****iš dovedi i mamu kćerku selu ima za sve te tvoje *****e

Panzer

Ja tebe Sejdo doživljavam kao slinu i gmaza od čovijeka

Mostar

Komsicu jeb.. ti majku

Demob borac

Hajde ne se.. sav ljudski odpad je u tvojoj sekti,gori ste od sda terorista.

Pelješki gmaz sa Poljina

Željko, nekada heroj, Sejdo, danas luzer

Sve je to ....

...krasno, ali gdje je samokritika? Cemu ti sluzis? Nemas kapacitet ni za sta, nisi covjek koji treba da upire prstom. Pored toga, prevario si nas!!! Odlazi, nemas sta traziti ovdje!!!

Papcino !!!!

Da mu *****iš dovedi i mamu kćerku selu ima za sve te tvoje *****e ka A ti Sejdi I jos jednom, seljacino !!!!

OHR

Lazni Valter Komsic kao da je sebe opisao

Katoliban, klečavac, crkvenjak

OPĆINSKI kazneni sud u Zagrebu nepravomoćno je jučer u odsutnosti na maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od godinu dana osudio crkvenjaka Ivora Ivaniševića (47) zbog višekratnog seksualnog zlostavljanja pasa, izvijestilo je Državno odvjetništvo (DORH)

.

Ja tebe Sejdo doživljavam kao slinu i gmaza od čovijeka ka Panzer Ja tvoju staru ko dobru pušačicu.

Mario

***

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Semper fi

Kao i uvijek Komsic pravo u sridu i zna sta govori.Cestitam.

NnnN

Komsicu jeb.. ti majku ka Mostar Stašou, jeb..ti majku. Imaš li kćerku? Sestru ;)

Haha

Bravo Sejdo, alah te nagradijo

Je li ovako? Da nagradi?

Bravo Sejdo, alah te nagradijo ka Haha OPĆINSKI kazneni sud u Zagrebu nepravomoćno je jučer u odsutnosti na maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od godinu dana osudio crkvenjaka Ivora Ivaniševića (47) zbog višekratnog seksualnog zlostavljanja pasa, izvijestilo je Državno odvjetništvo (DORH)

Bravo

Ovi sto govore pijanica ovo ono su idioti i oni su protiv BiH. Covjek je fino sve argumentovao. A ovi sto pricaju ovakve bljuvotine bilo bi zajimljivo istraziti ko su i po cijem nalogu ovo rade.

Ja SSchmita dozivljavam

............ ka A dok ja tebe kao pijanicu i osobu bez morala. Kao radikalizovanu zrtvu seksualnog nasilja. Dirali ga nastavnik fizickog i popo u crkvi za bradavicu medju nogama niko mu nije vjerovao pa on tugu gusio citajuci Mein Kampf.

Istraga

Preko 10 godina si u predsjednistvu i vlasti,zasto nisi donio energetski zakon i mnoge druge zakone u korist drzave i gradzana,svi ste vi politicko kriminalni olos

LJILJAN POSTENIJI OD KOMSICA

E BRAVO NAS ZLATNI LJILJANE.BRANIOČE BOSNE IZ HERCEGOVINE.OPET GLASAMO ZA TEBE U INAT DUSMANIMA NASIH I NASE NAM DRZAVE. UPRAVO SI POTREFIO PRAVO POREDENJE. ka Hahahahaha GLASAJUC ZA KOMSICA NANOSITE STETU BIH

GLASAT CES TI KURAC, VEC OD NAREDNOG PUTA!

E BRAVO NAS ZLATNI LJILJANE.BRANIOČE BOSNE IZ HERCEGOVINE.OPET GLASAMO ZA TEBE U INAT DUSMANIMA NASIH I NASE NAM DRZAVE. UPRAVO SI POTREFIO PRAVO POREDENJE. ka Hahahahaha

Nema dobre vijesti u narednih pet dana:

Oglasio se Nedim Sladić

/ Najnovije