Željko Komšić: I EU je shvatila kako Hrvatska blokira evropski put BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Putnik namjernik

Bio u Neumu... sve pixel zastave... na tv sve hrvatski kanali, nigdje BH1 ili ne dao bog FTV na kojoj se ubiše pričom "tisuća, nazočno, ožujak, lipanj, brabonjak, opušak...", veliki plus iznad Neuma, kao i kod Mostara... I SLJEDEĆE GODINE ZA PREDSJEDNIKA KOMŠIĆA!!!

Moj putniče...

Izgled da si na trenutak izišao iz Gebelsovog svijeta i vidio da ima ljudi, stvari, pojava koji su drugačiji od onih koj ti se svaki dan vrte pred očima. Jednostavno, ljudi imaju drugi svijet razmišljanja.

dP

Pokusava da ubijedi sebe ili nas u te isfurane price ?

VLADO

SEJDO SEJDO SUPLJA TI JE PRICA ,TI SI PRODANA DUSA I NEMAS NIKAKVE SANSE NI KOD SRBA NI KOD HRVATA.

Guest

Guest Naravno opet gospodin Komsic on ce vas osloboditi torova -cobana. Pravi patriota nije kao ova tri znate sta su u ratu sva trojica radila i gdje su spavali itd.

Gost

Jadan putnik namjernik, vidio nesto drugacije pa se 'ibreti'.

Guest

Da su svi politicari kao Komsic, ova BiH bi bila davno napredna zemlja.

Ena

Samo nam ti nemoj bacati prasinu u oci, tvoja jedina zadaca je da podizes tenzije medju narodima BIH, a bome i onim oko nas. Kako te nije stid?

N

Veci muskiman od bakira, samo se svadja sa sebima i hrvatima, pa dobro ba vise, imas kakav drugi komentar.

Ralle

Uplasio se Sejdo..naravno da će blokirati, sve dok takvi kao ti, tzv.hrvati predstavljaju navodno hrvatski narod..

Axa

Ponovo 350 000 glasova samo za Komšića!

/ Najnovije