Željko Komšić: Dugo smo živjeli u zabludi, a u ovom trenutku samo je jedan odgovor najmudriji

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

7gh0

***

Reci nam de, Željkane

***

Error

***

***

***

Suljo

Sejdo je upravu. Najbolje je saburati. Daće alah!

Baketov sin

***

***

***

Ralle

***

IBRO

***

Sabina i raja ili?

***

IBRO

***

Trefko

***

nkjnkklklklčklčklmkn

Floskula na floskuli. Ja se nešto ne sećam napada na povratnike u Republici Srpskoj a sećam se zaklane povratnice u visokom prebijene povratnice u vozući... Pa što kažnjavanje ratnih zločina ne počne sa bivšim stranačkim kolegom zornićem koji je silovao zaklao i zapalio devetnaestogodišnju devojčicu ?!

Pametnjakovic

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

moha

***

Ma viiidi, Seydo gmaz peljeski....

Pusti se ti ¨interesa Zagreba¨, ne postoje interesi Zagreba u BiH drugi doli integracija u EU i cjelovita BiH! To ti trube svakodnevno i Plenkovic i Milanovic, do te mjere da su vec i meni, Hrvatu podosadni sa tim. Postoji interes hrvatske komponente u BiH, a to je da ima svoja prava a ne da bude preglasavana od strane Bosnjaka i da ti, imposteru, budes izabran kao predstavnik Hrvata u BiH. To samo zaboravi, cim prije se sa tim pomiris, tim bolje po tebe.

Dana

Haha,ovaj sad shvatio da se u politici SAD i drugi vode isključivo svojim interesima.

Gost_Radio_Sarajeva

Floskula na floskuli. Ja se nešto ne sećam napada na povratnike u Republici Srpskoj a sećam se zaklane povratnice u visokom prebijene povratnice u vozući... Pa što kažnjavanje ratnih zločina ne počne sa bivšim stranačkim kolegom zornićem koji je silovao zaklao i zapalio devetnaestogodišnju devojčicu ?! ka nkjnkklklklčklčklmkn Dugo si tražio, pa si nekako uspio da pronađeš jednog koji vjerovatno za to nije ni kriv. Pogledaj malo u RS, pa vidi ko tamo sve sjedi u Skupštini, sve ratni zločinac do zločinca, počevši od Lukača, preko Stevandića, pa nadalje u svim strukturama. Ostali su ili kriminalci ili nisu dovoljno stari da su mogli počiniti ratne zločine. S druge strane ogromna je razlika ako je zločin sastavni i gradivni dio ratnih dejstava.

/ Najnovije