Željko Komšić: Dodik ne saziva sjednice, više je u Beogradu nego na poslu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hulio

Debil. Pa svi vidimo da tamo sheni po Beogradu i vadi zivce nama kojima to smeta. E sad nek mi neko kaze kako to da Ambasade (kojih se, eto, ko nesto pita, odn. u sve se petljaju), na ovo njegovo ponasanje cute. Pa jel moguce da mu niko nista ne smije reci? Zasto?

Pijani Sejdo prolupao na Pelješkom mostu

mladomuslimanski Zlatni tuljipan izgubio kompas. Ne može ni do hrvatskog Goražda da dobaci

Guest

Pa sta ces ludzaku. To isto bili, kad bi usao u Jagomir i poceo mlatiti redom. Sta ces sa zaostalim krmetom, zvani Dodik. Cvaka svoje vrste. Nemozes ni ocekivati od takvog lika pristojnos ili bilo sta normalno.

Guest

nije do njega nego je do vas, ukinute mu plaću, doprinose ii problem riješen.

Koelitis SDA DeFektni bot, baustelac

ocito si zavrsio Filozofski, prebaci skelu na Poljoprivredni fax. Nije ti pomoglo “studiranje” jezika, vidim da ti je i dalje isti. Trazimo te papane, anece ti ni Bog pomoci kada te nadjemo!

Adaptira se jer ce uskoro morati razguliti! Hoce ga beogradjani zayebavati:” Gde si bre bosanac”! Al nece moci nazad! Tuga!

.

Koel

Koelitis SDA DeFektni bot, baustelac 15. 06. 2021. u 16:15:23 0 0 ocito si zavrsio Filozofski, prebaci skelu na Poljoprivredni fax. Nije ti pomoglo “studiranje” jezika, vidim da ti je i dalje isti. Trazimo te papane, anece ti ni Bog pomoci kada te nadjemo! Prebacio sam ti je na mamu da je mogu dohvatiti koja je dronfulja a rekao sam ti gdje me mozes naci a polje a faza bujrum

Koel je kao prdez Komsic

ako ga forsiras, zaseres ga

Koel

Vlahu u sumu na romaniju kropmir vadi daj mi adresu ja cu pitdo doci do tebe da tw rijesim muka nista ne brini

007

Samo ukidanje islamske fundamentalističke tvorevine, zvane, federacija BiH! Tu žive i obučavaju se islamski teroristi!

/ Najnovije