Željko Komšić: Američki Kongres usvojio ono što godinama tvrdimo

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna

Tebi je parazitu tvoj Ustavni sud sve pokazao, a za ovu mržnju je kriv Šmit koji ne provede tu presudu u djelo.

robot

Tebi je parazitu tvoj Ustavni sud sve pokazao, a za ovu mržnju je kriv Šmit koji ne provede tu presudu u djelo. ka Bosna šta mu je pokazao ustavni sud?

Zgurdum Zgembo

Tebi je parazitu tvoj Ustavni sud sve pokazao, a za ovu mržnju je kriv Šmit koji ne provede tu presudu u djelo. ka Bosna Hahaha.. Hebe Željko i ne vadi... Koliko li crta danas zoki ušmrkati.. No dobro, 450 000 tisućica glasova za našeg Željka... A kome ne valja, široka mu Irska..

Haha

Ok Sejdo kad je to kako ti kažeš onda ćeš vjerujem sve to provesti na “terenu” jel?

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Mostar

Dayton iskljucuje zagovaratelje gradjanske! Zar ne? Zato je i potrcao prvi tumaciti ili narodaki koga svrbi nek se cese

Info

Pitanje za Komsica da li se sme sam prosetati Trebinjem, Banja Lukom, Bijeljinom, Nevesinjem ili bilo kojim Srpskim gradom?

Zgembo Zgurdum

Znači napokon izlazite iz 23% i krećete u proboj? Ajde i da to vidimo ka Haha ... Tja.. kako odgovoriti na lobotomiju... Osim... Haha.. (PS, postoji nešto što se zove prirodni proces odumiranja... Znaš, to je ono kada ti pogrešna politika otvori sva vrata prirodnom nestajanju... polako ali sigurno sve vas je manje i manje.. žao mi je .. )

-,-

Pitanje za Komsica da li se sme sam prosetati Trebinjem, Banja Lukom, Bijeljinom, Nevesinjem ili bilo kojim Srpskim gradom? ka Info Pitanje za dodiGa, da li smije sam prošetati bilo kojim bosanskohercegovačkim gradom u kojim je na vlasti napr. SDS??? Eto vam Komšića iduće sedmice na Manjači, pa eto pokaži damu... Buhahaha

Srbija

Pitanje za dodiGa, da li smije sam prošetati bilo kojim bosanskohercegovačkim gradom u kojim je na vlasti napr. SDS??? Eto vam Komšića iduće sedmice na Manjači, pa eto pokaži damu... Buhahaha ka -,- Naravno, u krugu kasarne sme...a van nje?

Koliko li stomaklija danas za Sejdu?

Hahaha.. Hebe Željko i ne vadi... Koliko li crta danas zoki ušmrkati.. No dobro, 450 000 tisućica glasova za našeg Željka... A kome ne valja, široka mu Irska.. ka Zgurdum Zgembo

Smije li on kod tebe u Luksemburg?

***

Zgembo

Naravno, u krugu kasarne sme...a van nje? ka Srbija Ma dobro to.. Onaj put gore za Manjaču ima puno krivina... Pa eto, zaustavi ga prije kasarne... Možeš ti to.. Nego ne reče mi , smije li dodiG šetati tamo gdje je SDS?!

Haha

... Tja.. kako odgovoriti na lobotomiju... Osim... Haha.. (PS, postoji nešto što se zove prirodni proces odumiranja... Znaš, to je ono kada ti pogrešna politika otvori sva vrata prirodnom nestajanju... polako ali sigurno sve vas je manje i manje.. žao mi je .. ) ka Zgembo Zgurdum Krivo si obavješten. Ne da nas je sve manje i manje, nego nas više ni nema. Dakle, sve je spremno da vas gazija Sejdo povede. Evo i kongres vam izglasao i sve…

/ Najnovije