Željko Komšić: "Ako Schmidt uradi ono što je mislio, nikada nećemo biti zemlja EU'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LJILJAN

BILO BI DOBRO DA MANJE PIJES

Gost

Da smo u EU ti nebi bio tu gdje jesi.

BRAVO! Ti kicmu savijes samo za casicom!

.............

Panzer

KAD DONESE VP IZBORNI ZAKON *** NEĆEŠ BITI TU

Ralle

Sejdo na svaki mogući način pokušava da pridobije glasače, nacionalnosti.svoje hanume.

Info

***

LJILJAN

****

R BiH

Dragi Zeljko Borite se protiv Schmidta kao sto se borite protiv Covica i Duduka EU mora dozivjeti transformaciju i update Inace ce se raspasti kao ex Yu !!!

Brko

Dragi Zeljko Borite se protiv Schmidta kao sto se borite protiv Covica i Duduka EU mora dozivjeti transformaciju i update Inace ce se raspasti kao ex Yu !!! ka R BiH TI SI GLUP KO TOCAK

fsjekac

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Ljiljan

Bravo Želja 400 + tisuća!

EVO NAMA STRUČNJAKA

ZA DEMOKRETENAŠTVO

/ Najnovije