Željana Zovko provocira zbog Mostara i džamija: "Na ovoj slici ne vidim vjerske objekte"

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bokser Cule

***

***

***

MOON

Ti si obična *** puna mržnje prema drugim i drugačijem.

Voksal

A boga mi, ne vidi se ni pametno okruzenje.

Godine

Godine su prošle Željkice od kad smo noć proveli na klupi parka Gradac u Dubrovniku.Nije da još uvijek nisi zgodna,ali nažalost godine su učinile svoje.Pobjegla si ljuteći se na samu sebe,ali ja još uvijek pokatkad mislim na tebe.Tvoj Miro ( Miralem)

Xyz

Pitajte je I provjerite kako je zavrsila fakultet I sv ce biti jasno...SIKTER

Ne pijem dok Paja vozi

*** A ti nisi pun mržnje ti voliš sve jel tako

Epi

***

Lol

Ne vidim ni ja, al vidim strašno odvratnu osobu, bezličnu,, bez ikakve emocije i empatije!

-Lol

***

***

***

Guest

potrazi dobrog hecima dok nije kasno,a vidis ti i to dobro,samo sama sebe lažeš a priznat ćeš da je to teško nositi kad se pogledaš u ogledalu

Radovan

***

Iva

***

Niđe veze

***

JUGOSLOVEN

***

Habuhabuhabu

Od nekog ko je plitak ne možeš ni očekivati da prepzna dubinu. Tamo u pozadini ima pejzaž Željka, ovde pozadine nema. Kad pogledaš onaj katastrofalni plakat vidiš gdje je urbani pejzaž narušen čudnim tornjem neurbanog izričaja.

Meni ne smetaju vjerski objekti

*** I Karadžić psihijatar, Koljević profesor...

***

***

***

***

***

***

***

***

Koji kriterij, zašto kad nije uvredljivo?

A što brišete komentar da ne treba trzati na ovu, na ove jeftine provokacije i na činjenicu da je prilično jadnjikava i svom napinjaju. Što fotografija zorno prikazuje.

Xyz

Mozda ti se nesto vidi is pod suknje cycling...SIKTER

/ Najnovije