Željana Zovko prijeti nemirima: Treba se pripremiti na moguću komplikaciju situacije u BiH

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Kako uvijek svjesno zaboravi da u BiH imaju više od tri strane? Koliko je studirala i pored svog iskustva. Neobjašnjivo.

Zelja

I dok Zeljana uziva u luksuzu, hajca narod na nemire. Daj ba vise sjasite

Manipulacije a narod nasjeda

Pa prijetili su i bošnjoooci da će spaliti OHR i da će Htvate u vagone trčati pa nikom nista. To je bilo građanski i demokratski. ka Kifla Kako mediji manipulisu, nije niko rekao da ce hrvate u vagone trpati vec da hrvata ima toliko da u vagon mogu stati. Zahvaljujuci politici HDZa hrvati bjeze iz hercegovine glavom bez obzira.

Zeljana, poleti, pohiti

***

Opet, mozda je do tog

Mozda da probas da malo ohanes s ustashkom drzavom. Mozda ce prestat curit.

Miki

***

Sd

ZENA KOJA JE SA OVIH PROSTORA, POZIVA NA NEMIRE U BIH. EVROPO, VIDI KO NOSI PROBLEME... ZELJANA ZOVKO.

Bosanac

Muslimanski bosnjaci su jedina vrsta muslimana koja podrzava nato u sprovodjenju "demokratije" bombardovanjem civilnih meta. ka Miki mrs zivotinjo smrdljiva genocidna mamaru ti kuju srpsku koja te okoti bolesna smrdljiva dosadan si smrdljiva srbendo

robot

mi smo spremni, samo izvolite

***

***

robot

Pa prijetili su i bošnjoooci da će spaliti OHR i da će Htvate u vagone trčati pa nikom nista. To je bilo građanski i demokratski. ka Kifla kijo bosnjaci su prijetili? neki klošari ili zvanicna politika?

Koko Bil

A ti ga malo ***, a?

Bosanac

***

Er

BOSNE NEMA VIŠE ka Pogan islamska BIH CE BITI I OSTACE BIH CJELOVITA.NE BRINI...

Porfiricus Geneticus

***

Fuj

Odvratna ***** *****ka..

Granma flies in the sky

>>Su spremni Despoti izlaze na republicke granice... Braca Hrvati nek ne brinu, spremaju se srpske bajonete ka Srbi<< Despoti lete u nebo, a neka se neki fašisti nadaju da će nešto da naprave!! Ovoj adZ parlamentarki, fašističkoj quravelli treba... Ovakva im odvratna babetina sjedi u EU institucijama, krepana kamenjarka, prava Unačelnica.

Bosnjak

***

N

****

Koza

***

Zeljna

***

nema sukoba bolan

bosna je tigrova koža. samo ima KOLONA ZA ANADOLIJU!

.

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije