Željana Zovko napada Amerikance zbog Čavare: To je pogrešna odluka!

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Nama Hrvatima Dayton odgovara, ako se postuje. Tasto bi ga rusili? Stvarno nejasna odluka o sankcijama. Idiotluk. Ambasade moraju biti rotirajuce i to na nacin godinu u Sarajevu, pa u Mostar pa u BL. Ovako postadose muslimanski lobisti

Tomo

Fasisticke ideologije, koje predvode hdz i snsd u drzavi trebaju pod svaku cijenu biti eliminisane i protjerane u drzave iz kojih im dolaze mentori. Kao i sve petpkolonase.

nasvasta

*** znaju Ameri i kad sereš i jedeš zna normalan demokratski svijet koje učinio UZP i ko veliča poremećene zločince ,ko promoviše nacizam civilizacijski zaostala kamenjarska stoka.

Roki

Kad se kvočka mješa u politiku pročitaš ovakve nebuloze

Miladin sds

Ova zena ima ozbiljne psihicke probleme. Poremecaj percepcije stvarnosti i potpuno projektovanu svijest. Zaista nevjerovatno ko ima priliku baviti se javnim pozivom.

Habuhabuhabu

Ona će učiti Amerikance kako da vode američku administraciju. Ona zna, a oni ne znaju. Ovo nema ni u Sjevernoj Koreji.

Kad----

....Amerikanci stanu grijesiti, Zeljanu nece spasiti ni onaj Njemac

Habuhabuhabu

Više bi uradila za svoj narod, pa i za ostale, da je zasukala rukave i ribala i skidala kukaste križeve sa mostarskih zidova. Umjesto što je lagala kako hoće sa džamija pet puta dnevno dozivaju Komšića. Ali ne možeš ti to iz njih istjerati. To je tako zadojeno. I gotovo.

Guest

Guest Sta ova radodajka kenja? ona seljanka iz pizdica kritikuje odluku USA.

Guest

Guest @ Ljiljan Sve tacno napisano. Tako je i klimatericno-krastavi ljubomoran jao pao sto mu je zena prije njega imala ljubav bosankog muslimana.

Treba znati da

… Bosanskohercegovacki "narodi" nisu narod ni Srbije ni Hrvarske ni Turske! Nazive srba i hrvata nisu dobili po tim drzavama. Nisu njihove dijaspore. Ni zakarpatska plemena nisu. Kaze genetika. Rezultat je to izvrtanja americke ideje juznoslovenstva, nakon IwW u Kraljevini YU, kada su gradjane na popisu 1921. administrativno razvrstali kao Slovenci, Hrvati ili Srbi, na bazi vjerskojezicke odrednice. Nema vise SHS ni YU. Ni s-h jezika, ni jugoslovenstva. Ostali su, kao repovi politicki “narodi”, pogresni etnicki nazivi BiH stanovnistva! Nemaju Hrvatska ni Srbija nikakvu dijasporu u BiH, ni pravo, ni obavezu skrbiti nad narodom BiH, jer nisu njihovi narodi. Kobna greska je pocinjena 1918. kasnije u Daytonu.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Nama Hrvatima Dayton odgovara, ako se postuje. Tasto bi ga rusili? Stvarno nejasna odluka o sankcijama. Idiotluk. Ambasade moraju biti rotirajuce i to na nacin godinu u Sarajevu, pa u Mostar pa u BL. Ovako postadose muslimanski lobisti ka Mostar ... OVAJ GLUPAN BI I AMBASADE ROTIRO

Ww

ZENA BILA AMBASADOR BIH, PA KAD VISE NISTA NIJE MOGLA, IPOTPISALA ZA HRVATE. GOLUB PRELETAC...

Hercegovac u Bosni

Potpuno poremecena percepocija, karakteristicna za HDZ i danasnji mainstream kod hrvata. Npr. idu u Izrael, a u Jasenovcu postavili spomen plocu ustaskom pokretu.U Mostaru nazivi ulica po poznatim ustašama.Današnji mainstream u hrvatskoj politici i kulturi ,nazalost na liniji Pavelic-Luburic.Zalosno !!!

Kamenjar

Ona je zrela za dublju analizu. Sunce i kamen su imali negativan uticaj.

/ Najnovije