Zelenika: Hrvatski dužnosnici drsko i surovo utječu na izbore u BiH

Radiosarajevo.ba
Zelenika: Hrvatski dužnosnici drsko i surovo utječu na izbore u BiH
Foto: HDZ 1990 / Diana Zelenika

Diana Zelenika, kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice 1990 za članicu Predsjedništva Bosne i Hercegovine reagirala je danas na, kako je kazala, sve grublje miješanje službenika Hrvatske u izborni proces u BiH, saopćeno je iz HDZ-a 1990.

"U povodu politički sve grubljeg miješanja u izborni proces BiH od strane dužnosnika RH, a u korist jedne političke stranke imam potrebu ali i obvezu reagirati", stoji u saopćenju za javnost Diane Zelenike.

"Potpredsjednik HDZ-a Republike Hrvatske i potpredsjednik hrvatskog Sabora gospodin Milijan Brkić surovo i drsko utječe na izborni rezultat i isti kreira izbornim inženjeringom putem takozvanih dopisnih glasova, a u korist kandidata HDZ BiH. Fiktivne prijave, masovna krađa identiteta i namještanje glasova po izbornim jedinicama metodologija je rada potpredsjednika hrvatskog Sabora koji uz rusku obavještajnu i logističku potporu, kako saznajemo od mega-media.hr, nasilno mijenja suvremenu političku stvarnost", ističe Zelenika i dodaje:

"Opet se nastoji krađom glasova ostati na vlasti i poništiti legalnu i legitimnu izbornu volju hrvatskih birača. Smatram da je politički nužno ukazati na nadolazeću izbornu krađu i pozivam sve Hrvatice i Hrvate da podrže mene u kandidaturi za članicu predsjedništva i ne dopuste ponovni ulazak zla u Predsjedništvo BiH", saopćeno je iz štaba Diane Zelenike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije