Zelene beretke traže blokiranje ulica na linijama razdvajanja u Sarajevu

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Islamski teroristi i *****ci ostre nozeve

zelenasi separatisti

ha ha ustavni sud vase bosne muslimanske ko vas je ikada prozvao drzavom ubice JUGOSLAVIJE ****O VAS KO VAS PROZVAO DRZAVOM TAJ ISTI JE UBIJaokao vi i otimao ..............................shvatitevi ste svi ubice svi redom se protjerali svoje komsije susjede ubili zaklali svi ste vi ubice svi muslimani srbi i hrvati

zelenasi separatisti

svatite vi ste svi ubice I TAKVI MOZETE U EU 2080

Alfa

Ma daj zelene beretke sa bistrika… ajme meni Kako nikom od tih spcijslnih momaka nije palo na um da pomlate *****ke na skupu u Visegradu il sirom BiH zadnjih 30 godina Medjedi !! Tu granicu dodik krmak i zeli i ne nasjedsjte na vlaske fazone !!!

Haha

Kakve pak sad granice i entitetske linije? Što nije sve to “državno” i “bosna”?

lipa

Ovaj Svrakic opasan kad treba talasati. Dje si bio kad je bilo najteze cupi papanska. Sto rece neko ispod, sto ne letite na one po Visegradu, kad se okupe tamo i oko Drazevine. Lako je sa Bistrika pricat i diplat. Jadan je taj kojeg ste vi branili...

4653565

Banditi i jedni i drugi.uhl****,haram raja.

Panzer

Uhl**** i islamisti

Hercegovac u Bosni

Možda je to upravo ocekivana reakcija.Ali opet, ima presuda ustavnog suda ,koju niko ne ferma, a niko i ne reaguje zakonski na to.Cinjenica je da bosnjaci nemaju stratesko opredjeljenje ,dugo vec, a danasnji savez srpsko-hrvatski ne idem nam u prilog, ali i to je nastavak ranije saradnje.

Miki

***

Stupidnost odvrnuta na najjace.

Ali shvacam, nose te neke ¨beretke¨, pa im ta pokrivala za glavu ne dozvoljavaju da im nesto pametno padne na pamet.

user1669365493

Gledaj blentavih švrakaca!🔥

***

***

Ne dolazi u obzir

Kakva blokada

Pipi

***

alf

Lijepe riječi su ukras!

356433zt

Pravi i istinske gazije sad gladuju i sto se nas tice rasturite ovu drzavu,kome treba drzava sda lopova i uhl****.te beretke su sda podrumasi i uhl****,zna se ko su istinske gazije u svakom gradu,danas ti ljudi sanjaju da nestane ova tvorevina lopova i kriminalaca.bosnjacki narod je bacen na koljena zbog sda lopovske politike,a i drzava ce vjerovatno u ovim putem nestat.plakat cete vi dugo zbog svog lopovskog ponasanja prema istinskim i posteni, Gazijama.

Миле Д.

Одлична идеја! Хоће ли то трајно заувијек тако остати? Питам за пријатеља!

Sasa

Nidje veze.

/ Najnovije