Zbog ovoga je Milorad Dodik nazvao Borjanu Krišto 'nenavođenom raketom'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Daleko bi bilo bolje da je BiH

Podijeljenje na tri FEDERALNA KANTONA - kao Švicarska, i mirna Bosna, ali Aliju naložila “međunarodna zajednica” da pravi “ građansku” BiH, po uzoru na bivšu SFRJ koja se raspala iz istog razloga.

Ona je Coviceva kar alica

Kune mi se covjek, inace vozac u Parlamentu BIH, da je vidio kako je Ćovke kara u WC-u!

Ncnnmncn

Jad i čemer izsceniran od dvoje sandža sa tornja fahra i senada.Promjene pa i na gore bosanski lonac sa licimjernim ***** m,***** kim kadabahijom i bosanskim balvanima,da povratiš.

Ne pijem dok Paja vozi

Bravo Milorade! Nika Bosna neće biti Turska nego samo prćija SRPSKA!!!

Jašta..

Bravo Milorade! Nika Bosna neće biti Turska nego samo prćija SRPSKA!!! ka Ne pijem dok Paja vozi ERDOGAN, provede daleko više vremena sa Dodikom i Vučićem u Beogradu nego u Sarajevu gdje obično ostane 2-3 sata. U Srbiji, su Turci ostali duže nego u BiH, što se i danas vidi. U Srbiji, Turaka i turske robe daleko više nego u BiH pa izvuci zaključak

Dffg

Dosta je DODIKOVE SAMOVOLJE, TUZIMO GA SVI, SIJE NAM STRAH,DOSTA.........

ja1

E neka ste vi u tekstu obrnuli sve u korist krimi SDA, zena je poslala iako nije mogla da dobije saglasnost glavnih tkz patriota i sad ni to ne valja. Ima li ista da valja sdfa bagri?

Ja pa ja jedan jedini jadni

E neka ste vi u tekstu obrnuli sve u korist krimi SDA, zena je poslala iako nije mogla da dobije saglasnost glavnih tkz patriota i sad ni to ne valja. Ima li ista da valja sdfa bagri? ka ja1 ti ces crknuti od zlobe. Smiri malo ,opalice te mozdani pa sta ces onda. Izađi malo na zrak a ne stalno sjedis u zatvorenom. Udahni zraka.

HRVAT KOJI SE NEBOJI NI SRBA NI MUSLIMANA

MILORADE AKO JE KRISTO NENAVODJENA RAKETA TAD SI NAVODJENI CORAK IZ MOSKVE KRETENU SUTI

ja1

ti ces crknuti od zlobe. Smiri malo ,opalice te mozdani pa sta ces onda. Izađi malo na zrak a ne stalno sjedis u zatvorenom. Udahni zraka. ka Ja pa ja jedan jedini jadni Zlobe! tebi je istina zloba? Ne znam ja ko je vise zatvoren, pogledaj koliko komentara ti ostavljas a naslovi su ti komentar, nigdje se ne potpisujes osim Iva jer izgleda jos nisi odlucio kojem spolu pripadas. Ja se brinem za svoju drzavu i nisam bot da bih zbog licnih interesa ostavljao komentare i blatio ljude.Blatim samo osvjedocene kriminalce a ti to nazivaj mrznjom.

/ Najnovije