Žbanić policiji prijavila prijetnje smrću, upućene sa Facebook profila Zahiragića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koza nostra sda

Niste vi svijesni gospođo kakve su to zvijeri i zivotinje.ako dirnete u njihov lopovluk,mafiju,ako kazete istinu sva krezava i smrdljiva sda rulja ce krenut na tebe.i sam sam to dozivio.doduse ja dobro udaram i imam velike sposobnosti za odbranu,tako da taj ljudski odpad nije smio na mene direktno.ja te gnjide sutam po svom gradu.

Užas

Puno podrška Jasmili. Nevjerovatno je kako su ljudi u stanju izokretati situacije i linčovati nevine ljude. I uviek ode predaleko, a po pravilu u pogrešnom smjeru. Kome to ne odgovara da se utvrdi broj? Zašto bi to smetalo roditeljima, pa manje boli da se daju podaci, nego da ih stalno neko ima pravo da tvrdi da im djeca nisu ni postojala, ako pravog broja nema? I Jasmila im kriva što sve ovo konta i pokušava da objasni?! Mene je sramota njihove sramote!

superhik

Ma neće . Zahiragić samo laje. Gospođo , samo mu kažite "šibe" i on će pobjeći .

Guest

Guest Svi se stidite koji ubijenu djecu zvacete kroz smrdljiva usta. Kome trebaju brojevi vasi se brojali idioti. Pustite mrtve da bar na miru u grobu pocivaju.

Koel

Kako te nije sramota i stid roditelja ubijene djece koji izdvajaju porez u budzet iz koga uzimas lovu da bi se zajebavala i snimala svoj tzv filmove stidi se i sram te bilo hodati po bosanskoj krvavoj zemlji

Flaster

Prvo nevjerujem da je gosp Zahiragić napisao tako nešto,teško li je otvoriti lažni profil.***

Šta ba

Lijepe riječi su ukras!

AsAsova

Niste vi svijesni gospođo kakve su to zvijeri i zivotinje.ako dirnete u njihov lopovluk,mafiju,ako kazete istinu sva krezava i smrdljiva sda rulja ce krenut na tebe.i sam sam to dozivio.doduse ja dobro udaram i imam velike sposobnosti za odbranu,tako da taj ljudski odpad nije smio na mene direktno.ja te gnjide sutam po svom gradu. ka Koza nostra sda Zvijeri su sakrivene po Srbiji.. Snimljeno, dokumentovano, dokazano.. ONA ne pita za njih, boli je ku*ac ko je pucao po Sarajevu 1400 dana.. Njoj je jako bitno da zna koliko su bili uspjesni i koga su tacno pogodili.. Nas Sud pokrece nakav proces "Dobrovoljacka" a nigdje zlocinaca odgovornih za razne masakre i snajperske zrtve.. Oni koje masno placamo nasim porezima ne da rade protiv nas nego nam se otvoreno rugaju i sprdaju se sa nasim bolom.. Svjesni smo da se sama sebi posrala na zivot i karijeru.. Valjda joj je cilj da se uvuce cetnicima u gu*icu pa da preseli u Beograd kao zrtva, docekace je svi ratni zlocinci ko heroinu, odusevljeno... Ovaj sda debil je samo iskoristio priliku da podgrije atmosferu, ocekivano.. Vec 30+ godina se nadopunjuju na isti nacin sa svojom bracom fasistima sa druge ili trece strane.. Ovo za tvoje "velike sposobnosti" i nako udaranje mi uopste nije jasno.. Jel se to reklamiras na neki glup nacin il zelis da se bar negdje osjecas opasno ? Braca od kako je prvi metak ispaljen prestalo je bit vazno koliko si ti jak.. sda drzi tajne sluzbe, Sud, Tuzilastvo, policiju, mafiju, tajkune, pare, bolnice, tvornice.. smijesan si za njih u tom smislu taman da si ko planina.. Ovih se mozemo rijesit samo glasovima i pravnom drzavom..

Hugo

Kako bona zeno mozes napisati gospodin za to glupo smrdljivo krme? To prostacko i primitivno stvorenje nikad nece biti gospodin jer nema slifa a ni pedigre. Kao i vecina ovih na vlasti. Sce go primitivac.

Razmisli

Niste vi svijesni gospođo kakve su to zvijeri i zivotinje.ako dirnete u njihov lopovluk,mafiju,ako kazete istinu sva krezava i smrdljiva sda rulja ce krenut na tebe.i sam sam to dozivio.doduse ja dobro udaram i imam velike sposobnosti za odbranu,tako da taj ljudski odpad nije smio na mene direktno.ja te gnjide sutam po svom gradu. ka Koza nostra sda Zvijeri su sakrivene po Srbiji.. Snimljeno, dokumentovano, dokazano.. ONA ne pita za njih, boli je ku*ac ko je pucao po Sarajevu 1400 dana.. Njoj je jako bitno da zna koliko su bili uspjesni i koga su tacno pogodili.. Nas Sud pokrece nakav proces "Dobrovoljacka" a nigdje zlocinaca odgovornih za razne masakre i snajperske zrtve.. Oni koje masno placamo nasim porezima ne da rade protiv nas nego nam se otvoreno rugaju i sprdaju se sa nasim bolom.. Svjesni smo da se sama sebi posrala na zivot i karijeru.. Valjda joj je cilj da se uvuce cetnicima u gu*icu pa da preseli u Beograd kao zrtva, docekace je svi ratni zlocinci ko heroinu, odusevljeno... Ovaj sda debil je samo iskoristio priliku da podgrije atmosferu, ocekivano.. Vec 30+ godina se nadopunjuju na isti nacin sa svojom bracom fasistima sa druge ili trece strane.. Ovo za tvoje "velike sposobnosti" i nako udaranje mi uopste nije jasno.. Jel se to reklamiras na neki glup nacin il zelis da se bar negdje osjecas opasno ? Braca od kako je prvi metak ispaljen prestalo je bit vazno koliko si ti jak.. sda drzi tajne sluzbe, Sud, Tuzilastvo, policiju, mafiju, tajkune, pare, bolnice, tvornice.. smijesan si za njih u tom smislu taman da si ko planina.. Ovih se mozemo rijesit samo glasovima i pravnom drzavom.. ka AsAsova<< Je li realno da ti i takvi kao ti ne kontate da sve što ova žena pokušava da objasni insistirajući na okvirnom broju je upravo da se dušmanima na svim stranama i razinama, jednom za svagda začepe usta. Pričas o 1400 dana u Sa, pa Jasmila je bila u Sarajevu, zna žena vrlo dobro ko je pucao i ko je kriv, ali zna i koliko se nama sve mjeri. I da bi uopšte ušao u postupak da tražiš pravdu za žrtve, mi sami moramo biti potpuno čisti i transparentni. Nema nagadjanja, nema emocija. Samo egzaktno. E sad, druga je stvar što je neko očigledno nauštrb doditelja stradale djece izvlačio dobit, pa bi se ona mogla sada ili obustaviti ili otkriti, izgleda da to smeta. Ja drugo objašnjenje namam za toliku frku oko neček što treba da se uradi zbog samih žrtava.

/ Najnovije