Žbanić: Bojim se nemira, Hrvatska vodi opasnu politiku prema BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Peacemaker

Hrvatska vise nikad nece biti prijatelj BiH. Ovo im NIKADA necemo zaboraviti!!!

Čekaj

Kako sad Hrvati, a Bišnjaci njima biraju predstavnika, za šta je i Ustavni sud BiH rekao da je protuzakonito? Hrvati se tek sada probudili, samo da se još ne povampire...

Tres

Hrvati samo da ocrtju granicu Herceg Bosne i da je zatvore za Bošnjaka i ovi neka napadnu posle Hrvate, ko god je njih napao nije se dobro proveo?

EU

Hrvatska vise nikad nece biti prijatelj BiH. Ovo im NIKADA necemo zaboraviti!!! ka Peacemaker ....Hrvatska je Regionalni lider i ona određuje pravila koja se moraju provesti, kad tad.

Bosna

Lijepe riječi su ukras !

Db

A JEL,SMETA TI ŠTO DOLAZE POLITIČARI IZ HR.A NE SMETA TI ONAJ ŠTO MU JE SMRDLJIVI ALJO OSTAVIO BOSNU U AMANET. ***.HOCEŠ LOVE IZ HR.PRORAČUNA???HOCEŠ AL SAMO ***.

Stipe

Koji izljev gnoja hdz botova. Ove rijeci proslavljene reziserke su ljekovite za ucmali hdz kamenjar.

Miladin BL

Istina boli. Hdz moralne nakaze i izrodi istine i pravde zasluzuju kaznu sa kamatama za svo zlo koje siju u BiH.

Mm

MA JA,UŠLA HR SA TENKOVIMA JER BIRATE SEJDU HR.NARODU. ***

Mostar

Od dolaska Bakira na celo muslimana stvari su otisle u helac. Lik je ogranicen i nedorastao funkciji koju obnasa. Koliko god da se sada cinilo Bosnjacima da im ide dobro njima ustvari ne ide dobro nikako. Bakir ih je posvadjao sa svima. Na zapadu i na istoku nema vise prijatelja koji su bili, a kada se bude na kraju rjesavala arhitektura ovog prostora sto mislite koga ce se vise uzimati u obzir Hrvate i Srbe ili Bosnjake??? Mudrost, je osobina koju bosnjacki vodja mora posjedovati

222

ONI SE SA SRBIJOM KAO SVADJAJU, A DOGOVARAJU RAZBIJANJE BIH. RUSI SA KALABUHOVOM IM POMAZU . EVROPO I AMERIKO POMOZI , NE DOZVOLI UNUSTAVANJE JEDNE DRZAVE I JEDNOG NARODA JER OD ARAPSKIH ZEMALJA NIKADA NISTA DOBROG NE MOZEMO OCEKIVATI.

Wwee

DALMACIJU OD DUBROVNIKA DO SPLITA IZGRADILA JE BOSNA . NISU STRANCI KOJI KUPUJU JEDAN SLODOLED I LIZE GA CETVERO DJECE I DVIJE ODRASLE OSOBE.

A

Samo da pitam jesi li bila sokiranka za 500.000 mrtve djece iz Iraka, ili rasturanja i ubijanja Libije , Jemena, Afganistana itd. Ili si samo licemjerno govno.

nasvasta

Bosanci goloruki stali pred životinje do zuba naoružane ,a tek sad kad i mi konje za trke imamo a plus osveta ima dosta neplaćeni računa .

Gost

Jeli ova hanuma režiserka ili političarka? Dino Mustafić, Emir sa tri prezimena i sl. uvijek u medijima i uvijek protiv Srba i Hrvata. Šta poduzima hrvatska vlast? Ništa. Daju im lovu i državljanstvo. Dokle?

Gomilu gluposti i floskula izrekne i to je to.

I time kupuje paznju za sebe. A konkretnog uradila - NISTA. Barem nista pozitivnog, osim negativnog sto produbljuje rascjep u BiH drustvu blebetanjem o osjetljivim temama o kojima ne treba samo tako blebetat.

Smece licemjerno

A nije te bilo strah kad si od hrvatske dobivala milione za sve svoje lazljive filmove. Tipicno bosnjacki, pare od susjeda su im dobre, a kad oni trebaju nesto susjedima uciniti onda ih nigdje nema i prave se blesavi. Vrati pare hrvatskoj, pa onda budi zabrinuta. A srbija i hrvatska trebaju zabraniti finansiranje bosnjackih ratnih filmova i njihove prikazivanje u srbiji i hrvatskoj, jer je to najobicnija bosnjacka ratna propaganda. Da vidimo ko ce vas onda finansirati, turska i saudija?

/ Najnovije