Završeno ročište Miloradu Dodiku: Evo šta se dešavalo u Sudu BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

VO MORA DOĆI! MORA!!!!

ON MORA DOĆI U SARAJEVO, GLAVNI GRAD DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE, NA DRŽAVNI SUD DRŽAVE, DRŽAVE KOJA IMA VALUTU, GRANICE, SUVERENOST, TERITORIJALNI INTEGRITET, REGISTARSKE OZNAKE, VALIDNE DOKUMENTE PRIZNATE SVUGDJE U SVIJETU, PUTNE ISPRAVE, ZASTAVU NA EAST RIVERU PRED ZGRADOM UJEDINJENIH NACIJA, SVE ŠTO JEDAN ENTITET U TOJ DRŽAVI NEMA. ON MORA DOĆI NA DRŽAVNI SUD DA ODGOVARA ZA POČINJENA DJELA. JER JE ON JEDAN MIŠ MALI LAŽOVSKI KOJI VODI DIO SVOG NARODA U SIGURAN NESTANAK, BIJEDU I RAT. ON MORA DOĆI. ILI MORA IZ TE ISTE DRŽAVE IĆI. KO GOD MISLI DA DA JE DRUGAČIJE NEMA DVA GRAMA MOZGA. KRAJ. ON DOĆI MORA ILI BJEŽATI MORA.

Hebitese

Baš ste nesposobni,pogledajte bilo koju dnevnu objavu i vidjet cete kako dodik vrijeđa i izaziva mržnju prema drugima i drugačije vjere i svjetonazora.To bi bilo dovoljno za osudit krkana na barem pet godina zatvora,a ne lale-mile sa njime i slusate njegova vrijeđanja.

dodu za doživotnog cara cijele

srpske bosne!

/ Najnovije