Završeni protesti ispred OHR-a: Šta građani zahtijevaju od Christiana Schmidta?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Gost

***

Smrdoje

Prosvjedovali građani? Kome lažete? Prosvjedovali su Muslimani koji se od 93-će zovu Bošnjaci. ka Gost A kako se zovu stanovnici šumske... od (92ge, naravno) šumari? Jel?

Schmit Kristijan

*****A!

Db, Gost, Mostar, Panzer.. (sve isto malo smeće)

*** je i danas aktivno ovdje, valjda se prisjetio Didinih priča dok ga je sjetovao i na koljenu i luljao, kako je ženama koje je silovao nakon toga sjekao prste na kojima su bili zlatni prstenovi i kombinerkama čupao zlatne zube s leševa ljudi koje je pobio, pa morao naglo pobjeći za Argentinu 1945 ...... i cijela je familija plakala zbog „velikoga zla“ koje im je načinjeno u Blajburgu ..... i tek se sad, na primjeru ovog paćeničkog degenerika s milion imena na ovim komentarima jasno vidi kako je Drug Tito bio veliki čovjek ..... ali nažalost ne dovoljno jak da zatre ove fašiste i fašizam koji prosipaju ovi bijednici poput ovog smrada čijih sam nekoliko nickova pomenuo ovdje ..... tragikomedija nepismenog balkanskog naroda...... bljak ...

fsjekac

***

Šengen

EU Parlament za 20 dana glasa o ulasku Hrvatske u Šengen, uklanjaju se sve naplatne kućice na granici sa Slovenijom i Mađarskom.

Inače

Minimalna plata u Hrvatskoj, od narednog meseca, raste za još 60 evra i biti će 560 evra, skoro koliko i srpska prosečna neto plata! Imaju zakon po kojem je krivično delo ako se isplati manje od toga.

HashimQ

Dobar mu plakat na njega Ta qifsha nonen.

Ralle

***

***

***

ja bijednijeh li mahalaša

ahahahahahaha,...

Kako ovaj huskacki SDA portal sada ne ukine

ovu SRAMOTNU naslovnicu, gdje se visokog predstavnika identificira sa Hitlerom???

Iskreno

ovu SRAMOTNU naslovnicu, gdje se visokog predstavnika identificira sa Hitlerom??? ka Kako ovaj huskacki SDA portal sada ne ukine Izvini brate nije s Hitlerom već s Pavelićem. Samo realnija naslovnica bi bila "700 nezadovoljnih građana prosvjeduje ispred OHRa"

Porfiricus Geneticus

Schmidta treba tužiti pred Evropskim i drugim sudovima, zbog načina i vremena nametanja antiustavne odluke, eto neki se boje ako se zapadu ukaže na greške i ozbiljna kršenja prava i zakona. Istok je otvoreno zlo a zapad malo više umotano zlo, ako taj zapad i neki njegovi odmetnuti elementi ne priznaju građane ove države onda neka idu fino pa ove velike plate zarađuju varajući stanovnike svojih država. Čović i ovim njegovim čimbenicima iz NDH prošlosti, odhebite i okanite se građana ove države jer kad dobijete po nocu onda ćete kukati. A ovima koji sad optužuju Ivu Komšića, jel vi ne kontate uopšte šta čovjek kaže, se malo uključite mozak, lože vas Plenković i prevarant, pripremili mamac. Ured za Herbicidne Prevare je već odavno dokazao da damo održavaju postojeće stanje zbog vlastito****čnih interesa.

/ Najnovije