Završena hitna sjednica Skupštine KS o sigurnosnoj situaciji: Ovo su usvojeni zaključci

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Nema govora, sta ste vi nabrojali treba angazovati rezervni sastav da se to ispistuje cuj od 7 do 19 pokriti frekventne raskrsnice, pahde tu cumuraj 12 sati na raskrsnici, valda se gospodi zuri kad su spice da policija ubrzava.

Borac sa Žuči

Na Arijanin dan doneseni su zaključci od kojih niko neće fajde imati. Svi odgovorni evlije, Tu je glavni problem svega. Prvi izbori će pokazati da su seske varalice svoju rolu odigrale.

Matrixus

Ovo su one mjere što traju dva dana a nakon toga pusti sve po starom, nesposobni totalno.

Iva

Orvi zaključak je trebao biti zahtjev da podnesu ostavke glavonje u policiji i tužilaštvu Sve ostalo je normalan rad koji oni ne rade

333

Ako se i sve ovo uradi, sto je, uzgred budi receno, uobicajeni rad policije, ostaje problem pravosudja u KS-u, koje je pod kontrolom VSTV-a. Ili ce oni koji pretenduju da budu vlast pravosudje staviti kao prioritet, ili ih nece biti na politickoj sceni. Jasno je da je pravosudje sistemski unistavano, pogotovo posljednjih 20 godina, ali niko vise tu nista nece cekati, imati razumijevanja i strpljenja. Jasno je i da svaka vlast zeli da im pravosudje ide na ruku, pa i nema neku veliku zelju da koruptivno i nestrucno pravosudje mijenja. Medjutim, svima je, blago receno, dokundisalo. Svako ko ne bude vidljivo i ozbiljno radio na uspostavljanju normalnog i strucnog pravosudja u sluzbi pravne drzave bice politicki mrtav.

Bljak

***

/ Najnovije