Završen sastanak u Banjoj Luci, Dodik poručio: SNSD, HDZ i osmorka formirat će državnu vlast u BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NB

Nije jednostavno pregovarati sa negatirima genocida!? Poluživina je to!

Haha

***

Zova

Jel bio i košarkaš ?

Debili

***

Net

Hrvati su maestralno rešili *****ke 95g ali nisu svoje komuniste.... UOČI ARGENTINE Zlatko Dalić: Neki su me htjeli rušiti, smeta im što je reprezentacija mjesto domoljublja i hrvatskog naroda.

308 Alka 28 Oluja

Dalić je pobedu posvetio Braniteljima, a vi, nemojte se zavaravati i misliti da će Hrvati nekada prestati slaviti svoje pobede i svoje heroje. Pobede se slave dokle god narod postoji, a pitanje je hoće li Srbi kukat toliko dugo. Nema ništa slađe nego kad Srbin od jada piše da navija za Hrvatsku. Neka pati koga smeta, a šta mu je drugo jadnom preostalo posle 95g?

Sam u raj

Hrvatska pjesma "u boj, u boj" himna fakulteta u JAPANU-youtube

S

Super, nismo bolje ni zasluzili, vrijeme je da nestanemo i da nas istr****.

Vidis kako moze, samo kad nema SDA u jednadzbi...

SDA je bila otrov za buducnost BiH.

Haha

Jel bio i košarkaš ? ka Zova Kud on ni košarku ne zna igrati, glupson

Cedo

>>Dalić je pobedu posvetio Braniteljima, a vi, nemojte se zavaravati i misliti da će Hrvati nekada prestati slaviti svoje pobede i svoje heroje. Pobede se slave dokle god narod postoji, a pitanje je hoće li Srbi kukat toliko dugo. Nema ništa slađe nego kad Srbin od jada piše da navija za Hrvatsku. Neka pati koga smeta, a šta mu je drugo jadnom preostalo posle 95g? ka 308 Alka 28 Oluja<< ko to navija za vas osim komunjara koji imaju nazalost Srpska imena....Austro Ugarsko-Tursku stalu tzv.rvatsku 800 godina Austro-Ugara i oko 300 godina turske vladavine ostavilo je velike posljedice kako intelektualne tako i genetske na danasnje konju**re

Lik

Pregovore u Banjaluci uime Bošnjaka vode: - kandidat za Parlament BiH koji nije dobio dovoljno glasova da prođe; - zastupnik u entitetskom parlamentu; - kantonalni zastupnik Uime Srba: - predsjedavajuća Predsjedništva BiH - predsjednik entiteta - premijer entiteta

/ Najnovije