Završen sastanak Dodika i Čovića: Protiv spajanja lokalnih i općih izbora

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobrinjac

Ljubav se ne moze sakriti..

071

Ne trebaju nama ni opšti, ni lokalni izbori bez obaveznog glasanja i to elektronskim putem. Ni ova dvojica majmuna, a ni ološ iz SDA, od 1996. godine nemaju nikakav legitimitet u ovoj državi. Zajedno imaju podršku ukupno 17% glasača (580 000), koja je realno pola od toga kada se uzme u obzir izborna krađa. Dokle mislite da vam tri debila i 10% uhljebljenog i glupog stanovništva kroje sudbinu? A, moji dragi sugrađani?

@071

Ne trebaju nama ni opšti, ni lokalni izbori bez obaveznog glasanja i to elektronskim putem. Ni ova dvojica majmuna, a ni ološ iz SDA, od 1996. godine nemaju nikakav legitimitet u ovoj državi. Zajedno imaju podršku ukupno 17% glasača (580 000), koja je realno pola od toga kada se uzme u obzir izborna krađa. Dokle mislite da vam tri debila i 10% uhljebljenog i glupog stanovništva kroje sudbinu? A, moji dragi sugrađani? ka 071 Ništa od elekronskog glasanja kad imamo 30 % nepismenih birača i 50 % onih koji ne glasaju , a vidjeli smo sada kako to izgleda sa E-prijavom na vakcinaciju. Možda jedino skeniranje svih listića.

Dudek

HOHSTSPLERI na račun SRPSKO Hrvatskih FASISTA

Nisam@Robot

Bas se vidi da se vole.!! Nadam se te ponjeli Vazelin sa sobom, lakse je.!!

AB

Na vasu zalost , vas dvojica ne odlucujete o tome. Ovo su samo vase zelje , a zna se tko ce odluciti !

Mostar

Bosnjacima mi Hrvati trebamo ponuditi priliku za dogovor, a i Srbi bi to prihvatili. BiH uredjena po Daytonu ili mirni razlaz pa neka izvole birati.

@Mostar

Mislis mi Bosnjaci_Katolici.!!

Slava Storonci

3 federalne jedinice, sa zajedničkom vladom i predsjednikom, koji bi bio prvi među 3 jednaka. Svatko odlučuje samo o sebi i nikoga neće moći optuživati za vlastite neuspjehe. Unutar federalnih jedinica bi građani uživali sva prava; osobna i prava da biraju i budu birani, bez ikakvih ograničenja. Ugledajte se na Švicarsku i Belgiju, a ne izmišljati toplu vodu u raspalom loncu.

Dudek Krivousti Njofra

Popu Simu pobjegla papiga Dodiku u Banja luku, moj Dragane, jauko sa grane

/ Najnovije