Završen drugi dan pregovora o Izbornom zakonu: "Ovo su prekrupne stvari..."

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nele

Konakovic piz.a prepadnuta, a kur.c od pregovaraca....

Bolje nemjenjati

Bolje i nemjenjati ako se nomoze promjeniti na bolje.Netreba ishitreno donositi odluke ako sa njima nece biti svi zadovoljni.Jedino ispravno rijesenje je da svatko ima pravo da se kandidira,a takodjer i da bude biran.Nije Hrvat samo onaj ko je u hdz-u,a isto vrijedi i za sda,snsd itd.Hrvati bi trebali biti ponosni ako vecina Bosnjaka bira Hrvata,a tako isto vrijedi i obratno.

Guest

Guest Ovaj fiskulturnik i onaj crtac ce sredti FBiH. Prvi ce je sredti la sto je sredio KK Bosnu. A rugi cekupiti avion dve drugo je pokupovao. Mora jahta da mu plovi po Jadranskom moru.

Guest

Guest @ Bolje nemjenjati Da oni imaju ile pameti-vijuga kao vi odstupili bi od izmjene Izbornog zakona. Crtac dosao u FBiH-SA da nama starosjediocima sredi zakon.

SAD i Hrvatska ponovili stavove iz Blinkenovog pisma: "Građani i narodi moraju imati jednaka prava" / 18.03.2022.

"Sjedinjene Američke Države i Hrvatska složile su se oko važnosti očuvanja stabilnosti i teritorijalne cjelovitosti Bosne i Hercegovine, te potrebe osiguravanja izbornih i ograničenih ustavnih reformi usmjerenih na uklanjanje svih oblika diskriminacije i osiguranje ravnopravnosti tri konstitutivna naroda i prava svih građana", navedeno je nakon sastanka. Također su se složili da je potrebno eliminirati prevare, korupciju i pritisak na birače, te osigurati da izborni ishodi odražavaju volju naroda."Sjedinjene Američke Države pohvalile su Hrvatsku za njeno vodstvo u energetskoj diversifikaciji kroz otvaranje plutajućeg terminala za ukapljeni prirodni plin kod otoka Krk

budući švaba

Ćudna neka vremena.o Bosni pregovaraju onaj za kojeg kažu krio se u trezoru.onaj nacista držo logore u ratu i ćista ustaška ideologijaŠćepo prvi narko bos u regionu.kakvu budućnost oćekivati pitanje je sad

/ Najnovije