Završavaju zemherije, a počinje hamsin: Evo kada udara prvo džemre

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

22

Jesmo li u 1887.?

Isus

Udarilo vama dzemre u glavu... joj pustinjskih gluposti...

Aaaa idiota!

Kojim jezikom priča ovaj islamista zvani novinar! Pričaj maternju srpski! Da te svi razumijemo, a ne samo migranti!

.

I ja sam se smijala. Međutim je ovaj kalendar najtačniji. Pratite ovaj dio "zrak, voda, zemlja" po njemu se vijekovima ravnaju zemljoradnici svih vjera. Podudara se i sa ostalim vjerskim kalendarima - a poznato je od doba paganizma.

Kae

I onda kaze starosjedioci, stranim jezikom se pozdravljate, praznike cestitate, opet na stranom jeziku, cak se i bogu molite na stranom jeziku. Pa logicno je da ste bili nesto drugo i presli, ali do danas niste nasli na svom jeziku rijeci da mozete s pravom traziti jezik, a onda vam neko drugi kao neda. Pa molim te lijepo, ko je lud.

MAKTUB

Nije nas sviju briga kako se sta kaze na Turskom jeziku, majmune. Neki od nas vole Latinski (puuuno vise se moze saznati, nauciti), pa Dikensov i Sekspirov Engleski, Balzakov i Marloov Francuski, Spanjolski Kastanede i Fride Kahlo, itd. A ti se uhvatio Turskog. Imamo mi svoje turske rijeci koje volimo, ne treba nam vise. Papcino primitivna, domet ti Turski jezik.

Francisco

Onaj ko je Maktubu dao minus je isto primitivni papak, polupismen i neobrazovan. Naravno da nikad nije cuo za spomenute pisce i slikarku, a naravno da nije citao Paola Coelha pa ne zna sta znaci Maktub. Stoga mrs u stalu iz koje si sljego, ovdje nam glupani ne trebaju. Sad se iskazite istomisljenici ovog sto je dao minus. Znamo da vas je pun grad.

Let3

Cini mi se da ce IZ od sada izdavati vremenske prognoze!

JA1

Jako mrzim sva ova nametanja necega sto mi nikako nije prirodno. Cemu ovaj turcizam, otkud je sad nasao mjesto i u vremenskoj prognozi. Uzasno je ovo postalo cime se danasnja omladina bavi i ponosi. Nekad smo bili rok generacija a danas dzuma generacija. Uzas

Sta vas..

..boli koorac sta ko pise i kako prica.. Znamo da mrzite sve sto asocira na Islam,ali koje pckmtrne onda citate uopste ove clanke...Idite na portale i clanke koji gode vasim usima i mozgovima i bacajte drkice...pustite ljude da zive jbvmpsmtr usranu..

Kmet Siman

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da sedne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

Klio

Fuj!!!Islamisticki fasisti!

/ Najnovije