Zavod za javno zdravstvo: Stigli rezultati testiranja za Kanton Sarajevo

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovo je ok

Konacno izvjestaj da valja...fino navedeno da su ovo uzorci zadnjih 7 dana

Koel

Kakvi su ovo banditi za devet dana uzorke nisu obradili ovo nema ni u zanzibaru sve treba rastjerati pod hitno

Prekrasno

čekati 10 dana da dobiješ nalaz testa

Glupa

Ovi sto su se testirali 27.10. danas su zdravi !

Guest

Kada je nalaz od 27.10 urađen, a kad objavljen pacijentu?

Kabuki

Kakvi su ovo banditi za devet dana uzorke nisu obradili ovo nema ni u zanzibaru sve treba rastjerati pod hitno ka Koel Banditi? Kako vas nije stid? Ovaj narod u sebi nosi neke zle gene pa samo kritikuje i psuje. Hajde ti tako pametni Koel prihvati se obrade uzoraka da vidimo hoce li ici brze. Vidim ti po pisanju, imas nesto skole, ali inteligencije i kulture -ne. Shvatite jednom NEMA OSOBLJA, IMA PREVISE ZARAZENIH. Sta nije jasno. ?

Ti ces mu reci

Kakvi su ovo banditi za devet dana uzorke nisu obradili ovo nema ni u zanzibaru sve treba rastjerati pod hitno ka Koel Banditi? Kako vas nije stid? Ovaj narod u sebi nosi neke zle gene pa samo kritikuje i psuje. Hajde ti tako pametni Koel prihvati se obrade uzoraka da vidimo hoce li ici brze. Vidim ti po pisanju, imas nesto skole, ali inteligencije i kulture -ne. Shvatite jednom NEMA OSOBLJA, IMA PREVISE ZARAZENIH. Sta nije jasno. ? ka Kabuki<< Ne seri u 7 dana kada podijelis dnevno je oko 200 prema tome ne kaki.

Ssd

GOSPODO DALI U OVIH 850 ZARAZENIH ULAZI I NOCNO BROJANJE ZARAZENIH U SARAJEVU OD 135 . JER, STVARATE ZABUNU, DVA PUTA PODACI ZARAZENIH ZA ISTO PODRUCJE, A NE GOVORITE DALI SU UBROJANI U JEDNU CIFRU I ANALIZIRANI TOKOM NOCI..

/ Najnovije