Zavidovići: Poznat termin dženaze stradale petogodišnje djevojčice

Radiosarajevo.ba
Zavidovići: Poznat termin dženaze stradale petogodišnje djevojčice
FOTO: Facebook / Termin dženaze Beganović Klarisi

Dženaza namaz djevojčici Beganović Klarisi, koja je jučer smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći u blizini Krivajskog mosta u Zavidovićima, bit će obavljena u četvrtak, 26. 05. 2022. godine.

Dženaza polazi u četvrtak, u 15:30 sa mosta na Krivaji u Zavidovićima, a obavit će se na "Žigića" mezarju.

Iza malene Klarise ostali su neutješni majka Dženita, djed Džemo, nena Safeta, braća Džemo i Danijel, sestre Valerija i Klara...

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Nesreća u kojoj je stradala ova djevojčica dogodila se u utorak oko 13.25 sati, a prema informacijama iz MUP-a ZDK-a, učestvovali su motorno vozilo - kamion i dva pješaka, odnosno dvoje djece.

Jedno dijete je preminulo na mjestu nesreće, a drugo je sa teškim povredama prebačeno u bolnicu. Vozač kamiona je priveden, a uviđaj su izvršili nadležni tužilac i službenici PU Zavidovići.

"Do nesreće je došlo na regionalnom putu. U nesreći su učestvovali teretno vozilo i najmanje dva pješaka. Jedna osoba je stradala, dok je druga povrijeđena. Pružena joj je medicinska pomoć, a kolege s terena su mi rekle da je bila komunikativna u vrijeme prebacivanja u Kantonalnu bolnicu Zenica na daljnje pretrage", kazao je ranije Elvedin Fišek, portparol MUP-a ZDK.

Termin dženaze Beganović Klarisi - undefined

FOTO: Facebook: Termin dženaze Beganović Klarisi

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije