Zatvorene velike trgovine u ovom dijelu BiH: "Moguć i kolaps, hrana će propasti"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pele

U Bingu su vec pred istek ili istekli i bez zatvaranja tako da bi mogli nesto i podijeliti dosta su uzeli od ovog naroda !

Pa ja

Pa podjelite narodu bezdusni zelenasi.

fdgss

sto ne organizuju kucnu dostavu

HERA

sto ne organizuju kucnu dostavu ka fdgss Tesko je to. Narucis nesto svasta, donesu ti budjavo, pogresnu marku, i sl. Ovdje dobro trebas gledati gdje je proizvedeno, naziv marke, rok trajanja i svasta, jer je to sve goli lopov koji ce smece uvaliti samo da zaradi. Ja naprimjer ne kupujem ribu iz Tajlanda i ostalih zemalja koje love ribu u Atlantiku, jer je unistena Fukusima i sav radioaktivni otpad otisao u more. A vi?

N.G

Da naručiš hranu a oni ti donesu proizvod iz srbije mi kao patriote to bi nama bila uvreda

/ Najnovije