Zatraženo da premijer Kantona Sarajevo podnese ostavku: "Idi, samo idi Uk"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

To zbog onih nezadovoljnih subvencijama? Oni treba dobro da razmisle. Da li im je bolje da od ove vlade dobiju to što može da im se da ili da dođu oni od prije pa da ne dobiju ništa.

***

***

Ivan

***

Svi isti

Samo borba za novce iz budzeta.

Esma Kijina

Covjek 100% u pravu.Pare se daju Gorazdu,Srebrenici,Vogosci,za nekakve proslave,pjevace,filmove koji nisu snimljeni,javna preduzeca koja su propala, a za penzionere i mlade NISTA.Treba posteno reci ovaj premijer definitivno nije za to mjesto.Covjek je zalutao,a godisnje uzme preko 50 hiljada.Znaci za 4 godine covjek koji nema pojma o onome sta treba raditi uzme preko 200 hiljada km.STRASNO.Hvala Bogu pa ce lokalni izbori brzo i onda ce ga penzioneri mladi pomesti sa funkcije.

***

***

Guest

Postoji li smiješnija stranka od sbih.. X)

komentar

Neka povede i Ministricu NEObrazovanja

***

***

***

***

Alma

Sta je ovo? Citav grad se digao protiv Uka i Vlade.Mladi,stari,doktori,ucitelji,nastavnici,profesori,studenti,invalidi,bolesnici.Znaci ipak je do njegove nesposobnosti.Pamet u glavu.Izaci na izbore i skloniti ih.

Iva

Njega je mati rano odbila od sise pa ostao nerazvijen i poglup!

Svetlana iz Tetova

Nek je njegova zena dobila subvenciju 10 milja prije par godina,a za ostale nije bitno.

Tatar

Jesu li to tebe Nihade zahvatili za fotelju ili misliš da je to babino nasljedstvo.Idi jadan sklanjaju se pa vidiš da te niko ne podržava.

A-ha

Niko od stranaka na vlasti se do sad nije proslavio svojim radom. 90% članova stranaka su pravi diletanti za obavljanje funkcija na koje su postavljeni, ili nemaju stručne sposobnosti, ili nemaju iskustva, ili su jednostavno nezainteresovani za rad, nego čekaju da im prođe mandat i što više novca naplate iz državne kase. Nema odgovornosti ni za šta, vraćeni smo u sredinu 20. vijeka.

/ Najnovije