Zatražena hitna smjena ministrice Turković zbog izjave o Dobrovoljačkoj

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boli ISTINA, Boli

Prema legendi iz 19. veka, Istina i Laž su se srele jednog dana. Laž je rekla Istini: "Kako je predivan dan danas!" Istina je pogledala u nebo i uzdahnula sa olakšanjem, dan je zaista bio predivan. Njih dve su provele dosta vremena zajedno, da bi naposletku stigle do jednog bunara. Laž se obratila Istini: "Voda je zaista lepa, hajde da se okupamo zajedno!" Istina je, pomalo sumnjičavo, proverila vodu i otkrila da je zaista ugodna za kupanje. Tada su obe skinule svoju odeću i počele da se kupaju. Odjednom, Laž je izletela iz vode, obukla odeću od Istine i pobegla. Pobesnela Istina istrčala je iz bunara, pokušavajući da pronađe Laž i uzme natrag svoju odeću. Svet, gledajući golu Istinu, okretao je svoje poglede sa osudom i besom. Sirota Istina se vratila u bunar i nestala zauvek, skrivajući tako svoju sramotu. Od tada, Laž putuje širom sveta obučena kao Istina, zadovoljavajući potrebe društva, jer Svet, u svakom slučaju, ne poseduje ni najmanju želju da upozna golu Istinu.

Habuhabuhabu

Vaskrs nije samo četnicima već i Srbima patriotama koje su četnici ubijali sa brda isto tako kao što bi bili opet spremni to raditi.

SA

Turkovicka mi je odvratna ali nigsje nije spomenula Dobrovoljacku

vb

Ne mogu ovu krmaču ni na slici očima gledati, ali šta reći o ljudima kojima je LAŽ osnova i baza postojanja ba???

ISTINA

ISTINU JE REKLA BISERA TURKOVIC!

ISTINA

"Na današnji dan, 2. maja 1992. godine, odbijen je jedan od najžešćih napada na Sarajevo, čiji je konačni cilj bio zauzimanje zgrade Predsjedništva BiH. Hrabri branitelji BiH i Sarajeva izvojevali su tad jednu od najvažnijih pobjeda u odbrani države. Sa ponosom ih se sjećamo", napisala je na svom Twitter nalogu zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine "....CETNIKA BOLI ISTINA. SMETA MU STO TOG DANA SARAJEVO NIJE PALO???

Dama visoke klase

Ova gospodja je diplomata ivisoke svjetske klase. Jedna od rijetkih svijetlih zvijezda u posrnuloj SDA.

miki

Turska posla i reč u turčina, umesto razmene prevara ;)

Svaka ti je na mjestu

"Hrabri branitelji BiH i Sarajeva izvojevali su tad jednu od najvažnijih pobjeda u odbrani države. Sa ponosom ih se sjećamo"- jer sad mogu da idem u ducan autom pod rotacijom-Bisera

Sanco

Očigledno da Nešić nema pojma. Razmjena u Dobrovoljačkoj je bila 3.maja.

Pa ja

Sda kera zna sta se tad desavalo.sda lopovi su vecinom bili il vani,il u podrumima,trezorima,il u dimijama bosnjackoj staroj nosnji.s maramama na glavama dobro ukopani u podrume.

BRAVO GOSODJO TURKOVIC!

KAPA DO PODA...PUSTI CETNICKU PASCAD DA CVILE....

Veterinar

Veliki jorkšir Ova plemenita, tipično mesnata, ranostasna rasa nastala je u engleskoj pokrajini Jorkšir u 19. veku. Prvi put se spominje 1868. godine ali je ranoj istoriji ove rase teško ući u trag. Prvi pisani dokument o ovoj rasi datira iz 1884. godine. Zahvaljujući dobroj plodnosti (prasi prosečno 12 komada) jorkšir ima široku primenu u uzgoju svinja širom sveta. Posle prašenja prasad su vitalna i teze oko 1300 grama a sa 28 dana dostignu težinu od 6 do 7 kg. Kastrirani mužjaci dostižu težinu od 100 kg za 145 dana (prosečan dnevni prirast 944g . U uzrastu od 8-8,5 meseci dostižu težinu od 110-200 kg, sa malom potrošnjom hrane. Prosečna debljina slanine na 100 kg je 2,49 cm. Ima dobru klaničnu vrednost. Dobro podnosi nešto lošije tehnološke i higijenske uslove i zbog toga se koristi za ukrštanje sa drugim rasama. Jorkšir je veoma pokretna svinja, snažne konstitucije i skladne gradje. Profil glave je blago ugnut, čelo široko, uši srednje veličine uvek uspravne, noge pravilne. Gaji se kao čista rasa mada se u poslednje vremekoristi i ukrštanje sa landrasom (nerast yorkshire + krmača landras) zbog odličnih majčinskih osobina (pažljiva i brižna majka)

Patriota, ali ne iz vana!

Ovu islamsku kravu treba smijeniti! Bruka BiH! Sramota me je što sam iz Bosne, koju ovakvi predstavljaju!

Bosanac 100%

Ko se nade u ovoj izjavi on pripada zlocincima,kako ovaj papak nikad nereaguje na dodikovo sranje na usta......cetnici jos nisu porazeni

zizi

ISTINA 100%! Zlocinci, palitelji, silovatelji, pljackasi, heroji dokazani samo kada su u pitanju bila djeca, zene I starci. Svaku bitku sa iole opremljenim protivnikom gubili! Stide ih se pravi Srbi, okaljali im obraz za vjeke vjekova!

Istina

Alijine paravojne i mudzahedinske vojne formacije zvane patriotska liga i zelene beretke, sa grbom alahu ekber, koje su nastale jos 1989. su tada otvorile vatru na jna kolonu koja se po dogovoru, mirno povlacila iz kasarne i time prekrsili dogovor, kao i u slucaju tuzlanske kolone. U prilog tome govori i cinjenica da su svi nastradali u tom sukobu bili pripadnici te kolone, a niko od muslimanskih snaga nije ni ranjen a kamoli ubijen, tako da je sasvim jasno ko je tu na koga otvorio vatru. Da ne govorim da su kasnije prezivjele i zarobljene drzali i mucili u fisu, prije nego su ih ko zivotinje pobili u velikom parku, a tijela tih regruta su odnijeli i godinama sakrivali i premjestali, dok ih danas prilikom gradjenja mnogih objekata u i oko sarajeva bageri slucajno ne iskopaju. To je ta multi-kulti i tolerantna bih i merhamtli bosnjaci.

/ Najnovije