Zastupnik u Parlamentu FBiH napustio SDA: 'Unutar stranke vlada jednoumlje'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo

Kad dobro izmuzete stranku i cim vam se kaze nemoze vise odma vi posteni a stranka nevalja,budi posten ostavi mandat stranci

ko jensad ovaj

samo je kapitulantska SDA mogla iznjedriti ovakve uhl****

Jas23

Mali, nepismeni zeleni se rastavljaju na atome! Na kraju price ce biti predsjenik sebkin mali i 3 potpredsjednika sebka, cockar i cakijas!

Fama

Šta reći. Ništa. Ovakvi nam kroje kapu. Zato i jesmo gdje smo. U Njemačkoj.

Mujadin

Tesko onoj stranci kojoj se prisljamcis jer u tebi ostaje skola SDA. Takvi su i drugi osnivaci novih stranaka odskolovani u SDA i samo promijenili firmu.

To je to

Mafija,podanici i jednoumlje.

Iva

Lijepe riječi su ukras!

Za jednoumlje, potreban je minimalno jedan um?

Onda mi nije jasno, tamo nema ni jedan um....

Tatar

A kad se to ta stranka borila za prava građana.Nikad.Rezultati te borbe vidljivi su svuda i u svakom resoru. Kriminal i kriminalci vladaju i vladace ovom zemljom dok narod ne dodje pameti a dotle naša lijepa mladost svakim danom ide i ostavlja svoja ognjišta.Buducnost ove države sa ovom vlastelom je tunel bez izlaza

Tatar

Tesko onoj stranci kojoj se prisljamcis jer u tebi ostaje skola SDA. Takvi su i drugi osnivaci novih stranaka odskolovani u SDA i samo promijenili firmu. ka Mujadin Pa moj Mujadine rasadnik svih postojećih stranaka u BiH je SDA ili HDZ ili SDS.

A u kojoj

Stranci to nije,mislim da su u pitanju prevelike ambicije

/ Najnovije