Zastupnici SDA upućuju apelaciju zbog nastavnog plana u RS-u: "Diskriminatoran i protivan zakonu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zraka sa Istoka🌞

SDA kompatibilan faktor u formiranju sila osovina zla sa HDZ i SDS iz "duhovne"svete prelazi na *****ijalnu u smislu otuđivanja svega onoga da im obitelji i oni sami bolje žive,Devide et impera

hmm

Da zakljucimo. Neki anonimus iz vukoj...izjavi da je Bosna muslimanska i da ima neugodne podstanare i Schmidt se upali ko kutnjak trazeci krvi i nacina da lika smijeni jer su izjave potpaljujuce i uznemirujuce..a ovamo mrtav hladan kaze sudujte se muslimani ako vam smeta sto u udzbenicima pise slaveci osudjene za genocid kao heroje koji su u djelo sprovodili izjave ovo je srpska zemlja i tari turke.

nasvasta

SDA nema pravo spomenuti ikakvo obrazovanje jer su ga uništili svome narodu,uhljebljujući magarce lažove sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.Primjer u jednoj osnovnoj školi ne može mentor biti nastavnik sa prirodno matematičkog fakulteta iz Sarajeva jer im je preći imaoc papira iz Brćanske štamparije diploma .

Željko

Igor Stojanović bi se trebao danas zapitati zašto ovu apelaciju nije uputio SDP! Možda zato što je ta stranka postavila za podpresjednika vlade federacije čovjeka koji govori ekavicu u ratu je bio u Beogradu a sa Sarajevom po kojem se danas voza u novom Tuaregu od 200 i kusur hiljada maraka nema nikakve veze. Nisam glasač SDA ali majstore možeš ih optužiti za svašta ali SDA nije neko ko se bori za 22 posto BiH!

xxx

vi fasisti mozete samo pusiti *****, do****ili ste vise 35g pljacke, unistavnja svega sve vas treba pobiti do zadnjeg

Naravno,

Ko će drugi, bego6 SDA. Nece trobojanci, sigurno, protiv onih koji su im obezbijedili fotelje.

/ Najnovije