Zastupnica iz Nevesinja: 'Ako se otcijepimo, hoćemo li čekati na granici da odemo na posao!?'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aj bona, sha kukas? Icsh u Bilecu radt!

Znas da tamo fali radne snage. Mislim, tamo fali prvo stanovnika, al haj...

Ne pijem dok Paja vozi

Znas da tamo fali radne snage. Mislim, tamo fali prvo stanovnika, al haj... ka Aj bona, sha kukas? Icsh u Bilecu radt! Ne kuka samo postavlja pitanja šta će biti ako se ocjepe.

Zar nisu rekli da ce travu jesti

Samo da imaju drzavu. Bujrum.

Homer Livnjak

Pa dobro jeli Zagorka ili je Srpkinja ??

Bosanac

***

Herman Duvnjak

Pa dobro jeli Zagorka ili je Srpkinja ?? ka Homer Livnjak Bravo, a drugo pitanje sta radi H u njenom prezimenu, zar ne bi trebalo bit Graovac?

Ja sam

Ma jedva čekam, pasoš spreman za otić do granapa i smeće baciti. Život na entitetskoj liniji je svakodnevni cirkus.

Konjina

Da vise hocete, jedva cekam, pa da konacno zaposle raje s biroa cija ste mjesta ukrali. Ne valja vam federacija, a svi u njoj radite, fuj !!!!

/ Najnovije