Zastrašujući snimci iz centra Sarajeva: Miljacka prijeti da poplavi most Ćumurija

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Dobro šta dramite, nije prvi put niti zadnji da se ovo dešava a u buduće još više zbog klimatskih promjena. ja se izvinjavam svekolikoj populističko-desničarskoj populaciji koja ne vjeruje u ovo, u vakcine, u viruse što im remetim njihov rahatluk.

Naslov

Sunovrat

Tesko

Ni najstarije sandjaklije se ne sjecaju ovakve kise u Sarajevu. Sasvim normalno. Ovo se dogadjalo i dogadjace se. Ni prvi ni zadnji put. Samo seljadija bez dozvole gradi, gdje se nikad nije gradilo.

Roki

Vidi se da panicni novinar, stovatelj cancel kulture i kulta agende elita nije bas setao Sarajevom posljednjih 20godina da se prisjeti ovakvih cestih jesenjih i proljetnih scena bujicne Miljacke. Da ti ciko nesto kaze. Narod se znao okupljati na drveniji i cekati da Miljacka most odnese, opklade padale. Zelim ti jak korijen kose dragi novinaru, obrisi sline, i polako, sabura, bez panike, straha i paranoja. Ide zivot dalje i s tobom i bez tebe. Samo smireno.

.

Dobro šta dramite, nije prvi put niti zadnji da se ovo dešava a u buduće još više zbog klimatskih promjena. ja se izvinjavam svekolikoj populističko-desničarskoj populaciji koja ne vjeruje u ovo, u vakcine, u viruse što im remetim njihov rahatluk. ka Role Hmmm. Vjeruje da Bog, poslanik i andjeo cine jednog boga a da jedan narod koji slijedi tri religije su tri naroda.

Mex

Gdje su vam vakcine za ovo aa??

Božji Čovek

Ovo je Božja Osveta za ono što ste želeli Srbima posle onog zemljotresa neki dan. Moje molitve su uslišene. Amin.

Bas

Sunovrat ka Naslov da se najezis hahah

lol

sta je ovo, slikano digitronom jbt

@Roki

Vidi se da panicni novinar, stovatelj cancel kulture i kulta agende elita nije bas setao Sarajevom posljednjih 20godina da se prisjeti ovakvih cestih jesenjih i proljetnih scena bujicne Miljacke. Da ti ciko nesto kaze. Narod se znao okupljati na drveniji i cekati da Miljacka most odnese, opklade padale. Zelim ti jak korijen kose dragi novinaru, obrisi sline, i polako, sabura, bez panike, straha i paranoja. Ide zivot dalje i s tobom i bez tebe. Samo smireno. ka Roki Vidi se da tebe veseli tuđa muka i čudiš se što se ljudi prepali za svoju imovinu jer su to krvavo zaradili nije ko vi dobili stan redovno dobijate socijalu čuj ono padne i opklada. Vi takozvane patriote volite svoj grad svoj narod baš se vidi

nista novo

Ni najstarije sandjaklije se ne sjecaju ovakve kise u Sarajevu. Sasvim normalno. Ovo se dogadjalo i dogadjace se. Ni prvi ni zadnji put. Samo seljadija bez dozvole gradi, gdje se nikad nije gradilo. ka Tesko Zavod za urbanizam sa svim svojim direktorima do sada je kriv da grad nije zastitio od ovakvih ekstremnih situacija. Ovakve situacije imali smo u Sarajevu i ranije, ali doticne osobe nemaju sluha, znanje i iskustvo na odgovarajucim pozcijama da promjene situaciju, nego od grada prave nakaradu. Ako ikad pravni sistem zazivi u drzavi treba podnijeti prijavau protiv doticnih papaka, koji su znali samo placu uzeti bez grize savjesti da nisu nista produktivno uradili.

Hahahaha

Ovo je Božja Osveta za ono što ste želeli Srbima posle onog zemljotresa neki dan. Moje molitve su uslišene. Amin. ka Božji Čovek Malo si konfuzan covEce. Kojeg boga si ti covEk? Babe boga, sina s krsta ili kaspera sa cundarom? Mozda dzavola jer je i on Pavlu bog?

Koni

Halid Beslic je bio u pravu

071

@ratkov vojnik Kao i svaki ratkov vojnik, ti si pravi jado :).

Ravnogorac

@ 071 PACOVE--nasao si se

Vertigo

Nije to ništa, obična urota prirode protiv nas. Vi slobodno nastavite bacati smeće, pregrađivati rijeke, ložiti dizel, čumur, plastiku ... sve je u redu, ništa ne brinite. Imamo mi većih problema.

/ Najnovije