Zastrašujući govor mržnje: Milorad Dodik na najgnusniji način govori o Bošnjacima

/ Komentari (98)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HEPA

KPKAH !

gost

Dodik je Vlah koji,se lažno predstavlja kao Srbin. On bi,htio biti konvertit, ali je zna

Mile

lećićeš Mile na rudu , kad tad. Bahatišvse vrijedjaš, a kada civilizacija uspostavlja red vrištiš do neba. Čudan si ti neki soj

Bošnjak

Milim vas kako da se ovo prijavi RAK-u? Ovo je prevazišlo svaku mjeru! Ovo sa zastavama: tražiti da pored svake entitetske zastave bude postavljena i državna. Bošnjaci koji žive u FBiH i koji posjeduju imovinu u RS trebaju da imaju "dvojno" državljanstvo tako da mogu glasati i u tom entitetu. RTRS neka postavi "naučniku" Dodiku pitanja kad su bosanskohercegovački Srbi konvertirali i kako se ponašaju konvertiti? Ostala pitanja mogu biti ekonomska, slučaj Dragičević i sl.

Pravda

Pa dobro ima iko igdje na svijetu da moze zacepiti gubicu ovom kretenu, mrzitelju i lazovu?

Osman

Bošnjaci podanički narod, ali mi ne idemo nikada po svoje mišljenje, za razliku vas posrbica, koji ni prdnuti ne znate bez instrukcije Vučića. Koji si jado, za nevjerovati je. A sad, maši repom pred Vučićem i pitaj ga šta ćeš uraditi i kako se ponašati, slugo i izrode.

Ej ha

Šta je ba? Boli istina. BOŠNJACI SU KONVERTITI I PODANIČKI KVAZINAROD.

NADIMAK

Evo akos ta znaci ja sam musliman, de neka mi neko objasni sta je to Dodik rekao a da nije tacno ovdje ? - Gdje je ta BiH u RS-u ? - Gdje je ta BiH u Hercegovini ?? - Ta BiH o kojoj bosnjacki politicari pricaju, vezala se samo za sarajevo i nista vise. Podanicki nego sta smo. Hrvati zajedni oko svojih ciljeva, Srbi iz RS takodje, u Federacije tj jednom dijelu, svi Bosnjaci se razletili na 100 strana, tolike stranke, nikakvog jedinstva nema. RS ima Baju, Hrvati COvica, a koga mi imamo, gdje je nas bosnjacki BAJA, da lupi od sto i kaze sta hos u pm vise..

Roko

Papčina ortodoxna

Brko

Gebels je mala maca kakav je ovo nacista. Ovom krmetu je mjesto u svinjcu ili zatvoru. Nije za slobode a kamoli da vodi dio drzave. Kako da krenwmo naprijed dok nas ovi psi ujedaju na svakom loraku za ionako duboke rane. Pa jos bi se ratovalo da je svabo imao ovakav stav nakon svega sto su uradili.

Xyz

I ovaj covjek sjedi u predsjednistvu BiH!!! Plaću na konto toga zaradjuje...

PRAVNIK

ŠTA RADI OVAJ RAK???? NERADNICI I NAKLONJENI SAMO JEDNOM NARODU, SRBIMA. A MI IH BOSNJACI PLAĆAMO 70%. TREBA RAK UKINUTI NA DRŽAVNOM NIVOU

KRKAN

GEBELS JE MALO DIJETE ZA DODIKA KAKAV JE TO NACISTA I FAŠISTA. HOCE LI SUD BIH NESTO DA PODUZME? SUD JE ISTO DODIKOV ILI STA SEOVO DESAVA? AMBASADE U BIH STA ONI RADE? EU SRAM TE BILO U CENTRU EVROPE OVAKAV NACIZAM I FAŠIZAM DOZVOILJAVATE, UMJESTI DA MU ISPALITE RAKETU NA KUĆU

Koel

Ovaj je mwntalno poremecen ovog govneta treba se rijesiti

@NADIMAK

Vlahu k nozi!

regy

pa nismo bezveze peticiju pokretali da se hapsi ovaj kreten...!!!!!!!

Gradjanka BIH Srpkinja

Dodik je najgori neprijatelj nama Srbima. On, misleći samo na svoju lopovsku guzicu, potapa sve nas Srbe, pa sad ljudi misle da svi Srbi ovako razmišljaju, a nije tako. Dodik srami se, grob ti bio težak, dabogda umirao a ne mogao umrijeti. I nemojte mi govoriti što ne kazemo javno, kažemo, ali nije lako u Ban jLuci nesto reci, on je veliki baja i sve se kontroliše. Reci, mjesta više za tebe nema, posla nerma, samo problemi. Srbi nemaju ovakvu mržnju prema Bošnjacima, nikada, izvinjavam se u svoje ime.

BiH naša domovina

Ova spodoba kako on naziva visokog predstavnika g.Inzka je davno zasluzio da bude na mjestu koje ima 4m2. Sve moguce zakone, propise, Ustav BiH i sve ostalo je davno prekrsio. Nepostuje nista, niti za njega ista od svega važi! Ima li iko m.da da to sprovede! Ako "mali" gradjani mogu biti osudjeni zbog "metra drva ", zašto se trpi "velikima"?!

Denial Durmišević

Prije 2000 godina je dio Jevreja konvertirao u kršćanstvo a potom ih slijedili Rimljani, Grci i cijeli ostatak Evrope. Pa prije 1550 godina ponovo se podijele u katolike i pravoslavce i nastaje novo konvertiranje a kasnije se katolici podijele na protestante pa ponovo konvertiranje pola Evrope. Prije 1400 godina Arapi konvertiraju u Islam a za njima Perzijnci, Egipćani, Berberi, Maori, Afganistanci, Pakistanci i dio Indijaca, cijeli Kavkaz i Turci. Poslije, tj prije oko 500 godina konvertira dio Ilira i Slavena takođe. Znači, svi narodi su otprilike u svojoj istoriji barem jednom konvertirali iz neke vjere u drugu i priča o tome jeste bacanje prašine u oči neznalicama.

volf

A ovo sve radi jer je dobio garancije rusije i kine da ce ga stiti po svaku cijenu zato se ovako i ponasa.

Denial Durmišević

Ej Ha@ A jeste li vi Srbi od postanka bili kršćani ili ste konvertirali iz slavonskog i ilirskog paganizma u kršćanstvo? Pa i vama je vjera donešena iz Palestine tj Bliskog Istoka kao i nama.

Guest

Dodik se udebljao ko svinja, od ukradeni drzavni para i imovina. Njega treba u klaonicu. Nebi ga niko znao razlikovati na kuki od svinja

Www

POD HITNO GA TUZITI SUDU U HAGU I STRASBURU. OVO JE OTVOREN GOVOR MRZNJE. BH STRANKE, OGLASITE SE ILI SE I SLAZETE S OVIM MALOUMNIKOM. STA CE RECI SADA V U C I C. OVO JE NAJVECE VRIJEĐANJE MUSLIMANA OD AGRESIJE NA BIH.

BIH

Pitam se, tko je izabrao ovog tipa na izborima 2018. Nije moguće da je ljudsko biće imalo glupost reći takva sranja

veparmile

za CMD jest vam srusio san o velikoj srbiji jbo vas je aljo za vjeke vjekova i napravio drzavu kakvu takvu ali drzavu

chim

Srbi su ; 1. Narod koji je ratovao sa svim svojim susjedima. 2. Narod koji je izazvao ratove sa svim svojim susjedima. 3. Pretvorio sve svoje vojne poraze u pobjede. 4. Slavi svoj najteži poraz u istoriji (Kosovsku bitku) kao nacionalni praznik. 5. Narod koji je bježaniju svoje vojske na Krf (grčko ostrvo) u I Svjetskom ratu, ispred austrijske i nemačke vojske označio u istoriji kao taktički manevar. 6. Koji je pobio, izdao ili proterao sve svoje vođe. 7. Čija epika (narodne pesme) je zasnovana na pozivu na osvetu i mržnju. 8. Čiji je predsednik proglašen ratnim zločincem, a oni ga ponovo iz zatvora kandiduju za predsednika. 9. Kada se sretnu u radosnom ushićenju jedan drugom psuju Boga, majku, sestru, dete, hleb i sunce. 10. Narod koji je u doba komunizma rušio i zapuštao svoje bogomolje. 11. 11. Čiji nacionalni instrument – gusle – ima samo jednu žicu i to napravljenu od konjske repne dlake. 12. Narod koji drži za srpskog pisca čovjeka čiji roman počinje sa Bismillahi rahmanir rahim (Derviš i smrt). 13. Čiji reformator jezika, Vuk Karadžić, je nosio fes, tursku tradicionalnu kapu. 14. Narod koji je svu svoju hajdučiju, pljačku i otimačinu opevao u junačkim pesmama. 15. Narod kome je je uspelo da po prvi put u istoriji učini da ih napadne vojni savez hrišćanskih zemalja i zaustavi genocid koji su oni počinili nad muslimanima. 16. Narod koji svoje zločince proglašava svecima.......I ima još......ako već moraš da progutaš žabu…ne gledaj je dugo… Od zaborava sačuvao: Slobodan Radulović

Jacques Chirac

"Srbi su narod bez zakona i vjere, to je narod razbojnika i terorista." (za ručkom, juna 1995., za vrijeme rata u Bosni, tokom dugotrajne opsade Sarajeva, na sastanku šefova vlada EU)

Miloš Obrenović

"Tako braćo, postadosmo i mi od jučer narodom." (izjava iz decembra 1830. , kada mu je sultan priznao nasljednu vlast u vazalnoj kneževini, izvor: Sima Ćirković, "Srbi među europskim narodima", Zagreb, 2008.)

Miroslav Krleža

"Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je kotač zaprežnih kola povijesti slučajno prerezao na pola."

Dimitrije Tucović

"Srpska i bugarska buržoazija sem rata ne zna za drugo rješenje sukoba."

Dobrica Ćosić

"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.

Peter Justinov

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

"Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

Prava istina!

071

Tako se priča kada se gubi vlast a mafija puše za vratom. Petnaest godina pljačkanja, laganja, upetljavanja i stvaranja velikog broja dužnika dolazi na naplatu. Sada je faza bijesan pas. Već viđeno 1000 puta u istoriji. Za dotične nikada ne završi dobro.

Srbin

Ne govori Mile u ime Srba, niko te nije ovlastio za ovakav prljav i odvratan govor u ime Srpskog naroda. Srami se seljačino

@Ej ja

Šta je ba? Boli istina. BOŠNJACI SU KONVERTITI I PODANIČKI KVAZINAROD. ka Ej ha To nama kazu robovi iz Srbije, lizali ste guzice svim osvajacima. Nikad se niste suprostavili osvajacima nego ste bjezali u Bosnu i Hercegovinu ko' misevi. Bosanci i Hercegovci su vas prihvatili otvorenog srca a vi prvom prilikom zabijat enoz u to srce. Mi smo na svom bili i bit cemo, a vi ste zalutali u nasoj drzavi. Ako smo mi podanicki narod kako onda ima nas 50.11% a vas saka jada. Mile poljubi i ostavi , ako ti se ne svida ovdje. Ako ce neko odlucivati o sudbini narode i o Bosni i Hercegovini onda ce to odlucivati tih 50.11% naroda , plus ostali ako zele a ne ti . Popadicu pozlatila ti se svaka tvoja rijec prorocanstva!

Guest

Zaboravljaš da si bio iz hrvatske porodice,sada si Srbin a sutra ko zna šta.U svakom slučaju tebi je mjesto u zatvoru za sva vremena.

Ralle

Tzv.bošnje boli istina..nista Mile nije slagao..

Malo sutra

Glabaj ga lagano

Hmmm

Ej Ha@ A jeste li vi Srbi od postanka bili kršćani ili ste konvertirali iz slavonskog i ilirskog paganizma u kršćanstvo? Pa i vama je vjera donešena iz Palestine tj Bliskog Istoka kao i nama. ka Denial Durmišević Izvornu paganstinu zamijenili komplikovanijom uzvezenom od koje prave redukcijom srbe kao odabrani boziji narod.

bagra

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

Mostar

Svaka mu je za lektire.

"Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

da

Dudek Krivousti Njofra

Inzko IDE SVIJETLA OBRAZA PRIVREMENO JE SAČUVAO GENOCIDNU TVOREVINU TZV RS slijedi PRAVNA BITKA ili prava...

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Dudek Krivousti Njofra

DODIK JE CAR PRINCIP JE PRINCIP. .GAVRILO PRINCIP ..TRAŽI SE NOVI GAVRILO PRINCIP. TRAŽE GA RUSI...SAMO ŠTETA ŠTO SRBIJA NEMA APISA..MOŽDA IMA

Dudek Krivousti Njofra

Biće BOGAMI BOSANSKI tornado..kakva holuja...što nastane na genocidu nestane u genocidu nestane u genocidu....

BiH

Dokle je samo jedan pogani, pokvareni, pohlepni nečovjek tipa ove pijačarske hulje spreman ići! I mi, glupaci i priprosti, neuki debili to gledamo i opet ne vidimo evo više od 30 godina.... Ništa drugačiji niti bolji Izetbegović, pohlepno provincijalsko smeće i papučarska kukavica ili pokvareni hinjavac Dragan Čović, zajedno sa svim svitama nastavljaju svoje misije u kojima svjesno, naslijeđeno i provjereno kontinuirano zavađaju ljude koje samo žele da rade i da žive. Sa čitavom reprezentacijom „dušebrižnika“ – ustvari pokvarenjaka koji svoje probleme već više decenija peru u Bosni tipa degeneričnog psihopata Vučića ili rošavog mediokriteta Milanovića sa zapadne strane, oni uspijevaju uvijek, sigurno i potpuno svjesno nas glupake nagovore ili natjeraju na bilo koji način da nam djeca opet ginu, da budemo gladni, žedni, protjerani i izopćeni iz svih normalnih tokova života, poniženi i na svaki način degradirani, isključivo i jedino radi uvećanja svojih enormnih već prenapljačkanih imetaka! Naravno, njihova djeca i rodbina ni ovaj put ne bi ginuli, bili protjerani, gladni ili poniženi. Kao i prošli put. XXI vijek u kojem ljudi kao taxijem lete na Mjesec, naručuju život ili smrt putem nekoliko klikova, proizvode eletrična prevozna sredstva koja se kreću brzinama od 400 km/h, za nas je nepoznanica, jer smo mi natjerani da živimo u društvima iz srednjevjekovnih učmalih mozgova gdje se još uvijek raspravlja ko je katolik, musliman, pravoslavac ili jevrejin. Živimo u otvorenom fašizmu, nacionalizmu, segregaciji, rasizmu i zločinu protiv čovječnosti. Svi tako živimo. Živimo tako da bismo na bilo koji način priskrbili bogatstva porodicama ovog vola, ili one druge dvojice volova. Ili još nekih otpadnika iz svjetske diplomatije.Ne mogu da se pomirim s misli da barem polovica stanovništva ovog prostora Balkana toga nije svjesna. Glupi mi jesmo, tačno, ali toliko glupi ipak ne. Neradnici i spletkaroši jesmo, loši smo ljudi, ali ovoliko zasigurno ne! Pa zar ne bi bilo lakše, tim moćnicima iz Evrope i Svijeta nekako pokazati da nam je dosta?! Zar ne bi bilo logično, na dan Izbora, da apsolutno niko ne izađe na te izbore? Da svi zajedno, i Muslimani, i Pravoslavci i Jevreji i Katolici i Romi i crnci i bijelci i ljudi i neljudi i žene i djeca, ne ustanemo i ne pobijemo ovu gamad, sve njih i sve njihove podanike i time tom istom Svijetu i Evropi pokažemo jasno da je dosta!? Mene jedino, sem svih ovih nevjerica da neko uopšte ovog kretena ili njemu slične sa svih „strana“ sluša i percipira ozbiljno, fascinira količina srama i poniženja koju ovdašnji čovjek može da podnese! Nevjerovatno!

Shs

Shvatam ja mrznju sa svih strana ali nije slagao za muslimane, koja je to istorija, bili bisnjani pa bosnjaci muslimani, u kojem sf filmu. Zasto se stiditi istorije, zasto izmisljati novu, kompleksi, sta li. Pa bili pravoslavni i katici, presli na islam i gotovo, postali muslimani, promijenili u bosnjaci, i ok. Zasto pokusati lagati sami sebe kad su stari muslimani priznavu da umaju ilone po tavanima, do 64 se pisali kao srbi, pa ko god je malo stariji sjeca se toga, nema razloga za izlive mrznje zbog istine. Jest i cao, idemo dalje, ne mozete promijeniti to, mizda kad stari izumru a ne dati mladima da saznaju ali to je bolesno.

Doee

Posrbljeni vlah govori nekome da ke konvertit hahaha

Muslimanka

Mislim da trebamo ovom bolesniku podaniku mILIOSEVICA i kARADZICA objasniti od kad postoje BOŠNJACI.Jarga svoje da bi imao podrsku a odavno ga vecina i ne voli.Bosne i Hercegovine jos kako ima i u B.Luci i svugdje. Samo je Allah vjecan i On ce presuditi ovakvima u onome o cemu se raspravljju.Jadan je svaki srbin koji se pali na ovakvog neznalicu.Tuzno.

Reality

Činjenica je, da je Bosna i Hercegovina postojala prije tkzv. entiteta "Republika Srpska". I postojati će i poslije Genocidne tvorevine. Toliko.

Reality

Činjenica je, da je Bosna i Hercegovina postojala prije tkzv. entiteta "Republika Srpska". I postojati će i poslije Genocidne tvorevine. Toliko.

Zaim

Ko placa pretplatu od 7.5KM preko Elektroprivrede BH, neka zna da je investirao tacno 3KM u RTRS. Nazalost, Dodik je neke stvari u pravu, ali nacin iznosenja i rezonovanja fasistoidno nacisticki, za svake osude. BiH ima samo jedan problem, a to je mito-korupcija-kriminal. A sto se tice podanickog mentaliteta, sve tri strane idu po misljenje i ne misle svojom glavom. Srbi u BG, Hrvati u ZG a Bosnjaci na sve strane i raduju se prvom ko zeli dobro BiH.

Zaim

Ko placa pretplatu od 7.5KM preko Elektroprivrede BH, neka zna da je investirao tacno 3KM u RTRS. Nazalost, Dodik je neke stvari u pravu, ali nacin iznosenja i rezonovanja fasistoidno nacisticki, za svake osude. BiH ima samo jedan problem, a to je mito-korupcija-kriminal. A sto se tice podanickog mentaliteta, sve tri strane idu po misljenje i ne misle svojom glavom. Srbi u BG, Hrvati u ZG a Bosnjaci na sve strane i raduju se prvom ko zeli dobro BiH.

Objektivno

Ja sam Bošnjak u RS, i ne vidim da Dodik vrijeđa ikog ko ne zaslužuje! Mi, Bošnjaci u RS, nismo ugroženi, i mržnja koja dolazi iz Sarajeva prema RS, nas ugrožava i vrijeđa! Mene je sramota, koliko se ovaj čovjek, i Srbi vrijeđaju! Ovo što on kaže je samo odgovor federalnim političarima,i njihovoj proislamskoj i fundamentalističkom politici! Mi, objektivni muslimani iz RS , podržavamo politiku Milorada Dodika, i smatramo da je dobar čovjek!

Hu

Ja samo vidim zastrašujući govor mržnje koji dolazi iz Sarajeva, i promuslimanskih medija iz federacije, koji kontroliše islamski fundamentalisti! Dodik je mala maca za vas, iz kalifata!

Pipi

, covijek bez mozga i obraza, proci ce i tvoje akoBogda i covicevo akoBogda i baketovo akoBogda, stid i sram da vas bude lazovi, lopovi i kriminalaci najgore vrste, fujjj

Gee

Ne dajite tom majmunu medijsku paznju. On nezna ni tablicu mnozenja a kamo li da ima govor ili neku mozdanu vijugu. Vo ostaje VO. !!

Igipop

Lud čovjek definitivno

Jovan

Koja budaletina majko mila,pa do 1900 su sedanasnji srbi u BiH zvali bosnjaci pravoslavne vjere,neka procitaj malo o tome nesto,itood srpskih pisaca da ne bude da muslimani lazu......cuj nema Bosne hahahaha

Dragica

Sviđalo se tebi ili ne ti si BOSANAC pravoslavac a ja sam Srpkinja rođena u Pozarevcu .

Dudek Krivousti Njofra

@objektivno...jesi li to sam smislio ili ti je pomogla krmaca kad si je hranio sa zada

Dudek Krivousti Njofra

Ovdje ima posla za Peru Snajpera

Su

Kakav konfuzan tekst. Sramota za autora. Ovo ne mislim ni malo politicki. Pravo na mozak je svakom dodeljeno...sa inteligencijom je to vec nesto drugo.

Hm

Ja, kao musliman iz RS podržavam sve što je Milorad Dodik rekao, jer je istina! Čovjek je 100%u pravu! On je dobar čovjek koji ne mrzi muslimane, nego samo islamističke nacionaliste koje je Izetbegović i NATO doveo na vlast!

Hehe

@Dudek, poselamila ti krmača ! Jedva čeka da te vidi! Prošli put si je tako dobro guzi.... da se još stresa kad se tebe sjeti!

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Ja i

Pa sta i bakir je rekao da su srbi los i genocidan narod pa nikom nista. Ponovi jos jednom u potocarima genocid i agresor i ides u zatvor, hajde zivkovicu ako smijes. S vama bosnjama covjek treba samo ostro i na prvu.

Dudek Krivousti Njofra

@Ja i..da se ne ZABORAVI...Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba...STO NASTANE NA GENOCIDU U GENOCIDU NESTAJE

Yu

Kakva mržnja?? To su činjenice. Ja ovu budalu ne gotivim uopšte, ali je čovek iz jeo svima poznate činjenice

RS

Patološka je samo mržnja koja dolazi iz sarajevskog kalifata!

KLOSA

KOJE UJEDINJENE NACIJE UN SU UCESTOVALE U SREBRENICKOM GENOCIDU I STA TREBA DA ISTE OPET UDOVOLJE DODIKU RS PA NISU NI EVROPLJANI VISE LUDI UN SU GENOCIDNO UDRUZENJE TO TREBA PD HITNO REFORMISATI

sa

svi barbarossini botovi

Istina

Dodik svaki dan sve više pokazuje da sa njim mora da se pozabavi psihijatar ili tužilac. U suprotnom će presuditi narod.

N

Koliko sam knjiga procitao i naslusao se od ljudi i niko mi nije htio reci da je pravoslavlje od postanka planete na balkanu nastalo. I to drevni srbi 10 000 pne pocelida sire pravoslavlje po evropi pa do azije amerike afrike. Ali nesto im nije uspjelo da planeta bude pravoslavna. Samo neki manji dio. Grcka rusija srbija i jos nesto istocnog bloka. Koji su ovo patoloski lasci ovi srbi. Fuj. Daleko im kuca bila.

Istina

Čemu ovolika priča o dokazanom i još neosuđenom kriminalcu. ?

.

Ja, kao musliman iz RS podržavam sve što je Milorad Dodik rekao, jer je istina! Čovjek je 100%u pravu! On je dobar čovjek koji ne mrzi muslimane, nego samo islamističke nacionaliste koje je Izetbegović i NATO doveo na vlast! ka Hm Podrzi ga baji dok pisa i oblizi prste.

Jag

On ne da zeli biti konvertit, jer on je vec to. Otidji u Studena Vrila kod Tomislavgrada i Pitaj stare osobe koje milorad dodik (dodig).

Ahhh

Ne mora Mile Dodik ništa da govori ružno za Bošnjake, tj, bosanske muslimane, jer oni u ovim komentarima govore sve najgore o sebi! Fuj!

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

A kako vi zovete srbe i hrvate???

A zasto vi islamizirani srbi, srbe i hrvate zove bosnjacima pravoslavcima i katolicima? I ima li mozda ijedan koji se danas pise kao bosnjak, a da nije musliman? Pa sta serete vise sda talibani. Opet ce biti help nato help, ali ovaj put helpa biti nece.

/ Najnovije