Zašto su Izetbegović i Čović pozvani na sjednicu NSRS

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

istina

Žuti tebi zamka u Banja Luci, a Dugačkom Neumu?! Šta misliš o tome?

nasvasta

Žutalj spašava neprijatelje Bošnjaka.

@Brato

Vidi Baketa kao da kaže 97, 98, 99, 100 ko se nije para nakro magarac bio ja krećem

Habuhabuhabu

Stvorio se neki bonus da im se nekih dvije-tri godine ne treba odazivati ni na kakve pozive. Ali možete im poslati harmonikaša da im svira. Oni neka pjevaju.

Bagra

Ma cuj sto idu zna se da sva 3 rade u korist svojih ovcica , trebaju sada dogovoriti kako ce koji braniti "svoje" od ove druge 2. A usput da vide gdje jos ima kakvog plijena.

Nikolica s prikolicom

P da ih vidi i počasti, valjda. Šljivovica je orava domaća, napravljena od šljiva iz Dodikovog šljivika. OJXAAA...:)

Nikolica s prikolicom

Neka ljudi razgovaraju i dogovaraju, vrijeme je da dogovore granične prijelaze između 3 naroda. Ne treba se mrziti, bolje je surađivati i mirno živjeti jedni pored drugih. Mržnja vam kao gnjoj teče iz usta. Smrad od vas se širi koliko daleko vidite. A šta to vi štite, ustvari?

Nikolica s prikolicom

A-ha, državu koju nemate? Suverenitet koji nemate? Ma hadeee...

plemenski vracevi

Bakir i Covic mogu predstavljati samo svoje krezubo kriminalno glasacko tijelo a nikako institucije drzave BiH. Drzavni Parlament je mjesto gdje se rjesavaju pitanja od interesa za nasu drzavu.

Guest

Guest Dajte ko je mjerodavan da ih skine i strpa u zatvor. Ovo vise prelazi svaku mjeru.

Guest

Guest Onu pjesmu: Oj drugovi jel vam zao rastanak se primakao uzatvoru se od zivota raztajali u teskim mukama.

bakir je jedno

lažljivo, takijsko, ketmansko, smrdljivo, iZLAmeće smeće!

Genocidasi

Ako ode ovaj Bakir na sastanak onda je stvarno za izmlatiti ga da ne može se pomaci iz kreveta

Kad pocne kreten ko i babo mu cešati obrve!!

.

/ Najnovije