Zašto niko ne shvata EU politiku ozbiljno: Popustili Orbanovom zahtjevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Britanci su sve shvatili odavno i izašli na vrijeme

Hercegovac u Bosni

Ma kakva EU I njene sankcije ,ako je EU Orban ,onda I ne trebamo ici u nju.I ovako kako su krenuli bit ce da su Englezi na vrijeme otisli.Ovakva EU sa impotentnim germanima I pokvarenim francuzima I ovom fasistickom buranijom tipa Madjarska ,Poljska,Hrvatska ne predstavljaju nista pozitivno za nas.

Koel

Ove bi pitin pregazio do podne da im nije usa

Guest

Guest Uplasena MZ dozvoljava jednom suskavcu desno orijentisanom da joj uslove postavlja. Bolje je jednom gospodski umrijeti nego bijedno u pamet zivjeti.

Guest

Guest @ ? Valjda nesvjesno zele biti na ono nansta im usne izgledaju. Uzbudjujuci "frajeri" jao pao.

333

Evropske države totalna hopa, Evropska unija raspali korumpirani cirkus bez vrijednosti, zakona i standarda. Institucijama drmaju plaćene ruske starlete, dužnosnici u Briselu hodaju okolo sa ličnim cjenovnikom. Evropske komesare možeš kupiti za kilo kafe. Mađarski fašistički klovn im određuje politiku. Što neko napisa danas građanima Evrope: "Dobro došli u Orbanovu Evropu, vi ostali u njoj samo stanujete".

haso

prvisam protiv ulaska u ovakvu eu.toje razmontirano drustvo

BBB

Politički i vojno niko ne shvata EU ozbiljno. Dobro je što se pojednostavio protok ljudi, robe i još neke stvari ni ništa drugo. Kad je UK uvidjela da jedno ciganče iz Mađarske ili nacionalista iz Poljske može da odlučuje sve što hoće u EU naravno da su napustili takvu tvorevinu. Još će dosta vode proteći dok EU postane respektabilna sila !

Bosanac

Sidran je to najbolje objasnio: "Dva komšijska fašizma uništavaju BiH. Evropa im to dopušta jer je njena islamofobija jača od njenog antifašizma."

/ Najnovije