Zašto low cost kompanije napuštaju BiH iako broj turista raste?!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ping

i koji je odgovor na postavljeno pitanje u naslovu teksta???

NaTaS

Low cost kompanije = slab kvalitet usluge, slaba sigurnost, slabo sve realno..

grau

Pratim ublehe ovog čovjeka još od vremena korone. Samozvani expert, šupljator na kvadrat..

Ja eksperta…

… i go*ana. Da mu nije SSST i Ganica ne bi nikad doktorirao. Jos se odmah predstavlja kao dekan. :) Prica obicne gluposti o svemu i svacemu. Kao i svaki parazit uspio je da nadje nacin da prezivi i da se uhl**** u NiP (poslije vise pokusaja u razlicitim strankama) Da ima obraza i pameti, nekad bi na pitanja novinara odgovorio da nesto i ne zna. A novinari da su strucni i pametni, igonorisali bi papka. Ali ono se uvijek spremno javi sta god ga pitas.

Pa ovako kao laik....

... ja bih rekao da bjeze zato sto im je neisplativo poslovat u BiH. Interesantno bi naravno bilo uci u detalje, pa saznat ZASTO im je neisplativo. Ima li koga da je to proanalizirao?

Farukeee

Odgovori na pitanje! BH aerodromi imaju najvise takse i dazbine u regionu. Wizz i Ryan operiraju na minimalnoj profit margin, i nogiraju sve aerodrome koji im lopovski dizu takse. Mani se te disertacije o Tuzli kao geostreteskom centru. Citava drzava se preleti za 3 minute, koji crni geostrateski centar?!

MrziteljPDA

Odgovori na pitanje! BH aerodromi imaju najvise takse i dazbine u regionu. Wizz i Ryan operiraju na minimalnoj profit margin, i nogiraju sve aerodrome koji im lopovski dizu takse. Mani se te disertacije o Tuzli kao geostreteskom centru. Citava drzava se preleti za 3 minute, koji crni geostrateski centar?! ka Farukeee Svaka čast za komentar!

Mj

Mamne se rapa

Hxhdh

Pa Faruke de odgovori ali ne u stigli taaaaa ce avioni kad ima auto i voz. Nije ti ovo Lego pa da sastavis prugu za jedno popodne, a i ceste nece same da se asfaltiraju. Sto rece neko dole nasi IMT levati nisu skontali da ljudi rade na kolicinu a ne na kvalitet pa kad su krenuli da pucaju cifre ovih ih odkantali i sad aerodromi prazni a dijaspora ce poceti dolaziti autoputevima i vozovima samo da Faruk nacrta infrastrukturu.

/ Najnovije