Zašto je ruski ambasador u BiH napustio događaj u Brčkom: Kažu da su revoltirani

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

Treba ga protjerati iz BiH

robot

neka on napusti rzavu kompletnu, nije nam prijatelj i nije dobrodošao

Habuhabuhabu

Ovaj se već davno upisao u klub četnika. Ne znam šta traži u Brčkom. Nek' hoda po četničkim kafanama i neće biti revoltiran.

N

Protjerati vas treba. Zlo.

lenovo

Najgotre je sto je imao obraza uopste i doci na proslavu.

Roki

Zar je njemu dozvoljeno prgit po Bosni...naćerat ga ko psa

Azazel

Ma Putlerov ker, najobicniji

Mir s vama

Mir s vama - ljepše je

Mir s vama

Mir s vama - ljepše je

Brcka?!?! Brcka?!!

kakvi su ovo nepismeni predstavnici ruskog veleposlanstva? Kakav je ovo prevodilac koji ne zna osnove jezika i promjene po padezima?

Brčanka

Puno sebi dopuštati sobzirom da su u Brčkom većinski narod Srbi

Brčanka

Bolesnici nacionalistički liječiti se umjesto što nam djecu trujete

/ Najnovije