Zašto je bh. granični prijelaz prazan nedjeljom navečer: Kolone vozila su postale prošlost

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Seeej-dooo, javii seeee... :)))

:) :)))

Леми

Само показује да Неум никада није била крајња дистинкција иностраним туристима. Неум је само интересантан хамшама у буркинијима и никоме другом ко иоле цијени свој новац.

Misliš,destinacija?Nemoj komentarisati ako ne znas

Само показује да Неум никада није била крајња дистинкција иностраним туристима. Неум је само интересантан хамшама у буркинијима и никоме другом ко иоле цијени свој новац. ka Леми

Ljiljan

Само показује да Неум никада није била крајња дистинкција иностраним туристима. Неум је само интересантан хамшама у буркинијима и никоме другом ко иоле цијени свој новац. ka Леми ĐIKANE USMRĐELI GENOCIDNI DE NAM SADA LIJEPO TO SVE PREVEDI NA BOSANSKI DA TE ČITAV SVIJET RAZUMIJE !

Gost

Tko ima četiri razreda pučke škole zna da Neum nije u Bosni. Tko zna što vas uče u tim bošnjačkim školama na bosanskom (nelogično) jeziku.

Zikret

Rad od kuce. Sta on mora znat dje sam

Habuhabuhabu

Budite konstruktivni. Idealna prilika da se sredinom te ružne magistrale posade palme i zelenilo, uspore vozila i napravi da grad liči na nešto, a ne na tranzit. Jedini grad u državi da je na moru, a ne liči ni na šta.

/ Najnovije