Zašto Čović nasilno gura Hrvate među odgovorne za Srebrenicu?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HEPA

...polako,doći će i taj dan,kada će ova spodoba zajedno sa svojim pajdašima harati zatvorima...ako Bog da!

Zato sto je kriminalac i sto mu odgovara sto gore-to bolje!

.

Azazel

Sve sto ima ste kao je kradjom I on I oni koji ga podrzavaju

Akademik

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Totijeto

Razbijanje RS-e je u toku. Glavni razbijač Dodik, a veliku podršku ima od onih koji mu žele uvesti sankcije. Čović ne podržava Dodu besplatno. Za uzvrat će dobiti Posavinu. Srbi i Bošnjaci neće proći dobro. Najviše će profitirati Hrvati. Vatikan i svi ostali zlotvore su uz njih. Bošnjaci optužuju Srbe, a bez Srba će nestati.

Ilija

Da konacno 'narod' nastao u Holiday Inn-u nesta nauci o ositoti: Henry Kissinger says that Bosnia never existed as a country and is an artificial creation. Ko ne vjeruje neka pogleda: https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj

Hamdija

Da konacno 'narod' nastao u Holiday Inn-u nesta nauci o ositoti: Henry Kissinger says that Bosnia never existed as a country and is an artificial creation. Ko ne vjeruje neka pogleda: https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj ka Ilija Ilija ne seri Tita ti, provaljuješ se. Pročitaj malo istoriju Balkana. Bog ti bolju pamet dao

Westman

Čoviću samo ih gazi i ne žali. Ma briga nas Hrvate za neki tamo genocid, nego samo jačaj koaliciju sa Srbima i nastavljamo borbu kontra svega što sarajevo želi.

Glas Razuma

Struja treba da poskupi, za trećinu do polovine. Ne mogu da smisle razlog..

SarajevoBalkan

Postovanje Dobri ljudi. Jedno pitanje,dali neko moze da mi kaze za ovih cca 30 godina,svi politicari koliko su uradili za ekonomiju,tj otvorili industrijskih pogona oni kao politicari. Za sto su naravno bas bas placeni.

Bosanac

Zlocinac podrzava zlocinca

Marko

Živio General Praljak

Guest

Guest @ Totijeto Bolje i da ih nema nego da ih non stop lopovi i bez casti zivotinje bez repa ubijaju. Sljam od obadvojice lopova imaju djecu sve se vraca sve se placa. Bolje im je da razmisljaju o djeci i unucadima poslije njihove smrti sta ce biti sa njima omladina pamti.

Guest

Guest @Westman A sta se moze ocekivati bolje do jucer dva siromasna ciganina. Njihovo pravilo je: Ukradi,prevari,slazi,ubij itd. Ali sve se vraca sve se placa kad tad i na kome.

Guest

Guest @ Zivio general Praljak Nazdravlja on svaki tren na onom svijetu. Jedan smrad manje i drugi ce polako sa svih strana.

/ Najnovije