Zastava Hrvatske je tu, a premijera nema: Zašto se Plenković nije pojavio u Predsjedništvu BiH?

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kona jednako rinaka

kakav *** je Konakovic, izdajnik, *****h koji je docekao Plenkovica, umjesto da je uslovio da se sastane sa legalno izabranim predsjednikom. MuPM

Brko

Lijepe riječi su ukras!

Politicarima Hrvatske treba jasno kazati

da dignu ruke od Bosne i od BH hrvata, jer to nije njihovo iseljenistvo. To je domicilno stanovnistvo Bosne pohrvaceno pravljenjem NACIJA novotvorene Kraljevine SHS. Hrvatima su proglaseni samo zato sto su katolici. Ne poticu iz Hrvatske niti su im vecinski pretci slaveni. Nema Kraljevine ni Jugoslavije. Ne moze Hrvatska skrbiti o Bosanskim katolicima. To je drsko i neprimjereno mijesanje u unutarnje stvari BiH i ugrozavanje njenog suvereniteta. Stanovnistvo BiH mora imati SVOJU NACIJU i suvereni drzavu. Hrvatska nastavlja agresiju.

Brko

***

Hrvatska hoce vladati Bosnom preko EU!

Sto nam EU dovodi dusmanina! NEMA Hrvatska teritorije ni iseljenistvo u BiH!! Obrnuto je sasvim drugo stanje. Svojatanje BH katolika od strane RHrvatske je otimanje ljudskih resursa, tradicije, jezika, kulture! Plenkovic je NDH! Nastavlja se agresija!!

Matrixus

Pa Plenković se inače voli sastajati sa upravnikom logora Čovićem, ratnim zločincem Kordićem i još nekim spodobađa iz Shkutorie. Plenković nije diplomata nego zalizani seljo fašista.

Za EU i SAD

Dok se BiH i CG ne oslobodi NACIJA Kraljevine SHS (lazni konstitutivni narodi), nece se zavrsiti raspad JU, niti ce biti mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu!!! Kraljevina SHS sa samo 3 nacije je opak velikodrzavni projekat, uzrok ratova, nestabilnosti, pogroma i progona na Balkanu u XX vijeku! Samo sekularizam moze spasiti Evropu. Ne krizarski. Nije krscanstvo evropski patent. Bilo je Evrope mnogo prije krscanstva!

Gogo

***

Sramno ponasanje clanice EU preko evropskih predst

Komsic je legalno i legiitimno biran po Ustavu BiH !! Hrvatska zeli preko politickih rtojanaca upravljati Bosnom!! Hrvatska nema ISELJENISTVO U BiH !!

Nadimak

***

Guest

Digli frku bzvz. Vlada sezona gripe i stomacnog virusa....protjeralo covjeka pa morao na ono mjesto i zakasnio za slikanje.

Iva

Hrvatski kriminalac i nacionalista nije ni trebao biti u delegaciji!

Iva

***

Suljo

Kakva je ovo sad ujdurma? Zašto su stavili zastavu agresora kraj Sejde?!

Namet

Zbog Željka uhl****vića. Samo nametanjem naučili uvažavati druge i drugačije!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije