"Zar u HDZ-u BiH, zaista, nisu shvatili poruku iz Europe?"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Dragan Čović, hinjavi kvislinško fašistički lopov, vrlo će brzo, možda čak i prvi od ova tri bandita, prije Izetbegovića i Dodika, doživjeti svoj kraj u ovoj zemlji, ako ostane u njoj. Sva imovina koju je ukrao biće konfiskovana. Isto kako će proći i ova druga dva zločinca! Ako pobjegne iz ove zemlje zauvijek možda spasi svoj mizerni život i život svoje lopovske porodicei završi ga negdje daleko, kako on tako i Izetbegović i Dodik. Ukoliko budu toliko retardirani kao njihovi prethodnici pa ipak požele ostati ovdje, proći će isto i gore od svojih prethodnika (Karadžić, Boban i Izetbegović) Živi bili pa vidjeli, neće još dugo vremena proći do tada!

BiH

U ovoj zemlji fašističko smeće više nikad vladati neće. Bio to Komšić, Slavo Kukić, bilo ko dijametralno suprotan Čoviću i HDZ-u, 400 000 glasova Bosanaca on dobija, živi bili pa vidjeli! Ne postoji niko na ovom svijetu ko će ovim ljudima ponovno nametnuti lopovski fašizam Čovića, Izetbegovića i Dodika! Vrijeme koje imaju do novih izbora, i oni i njihovi sateliti poput ovog retarda „Mostara“, bolje je da iskoriste za bijeg iz ove zemlje! Opet, živi bili pa vidjeli i doživjeli! U ovoj se zemlji već 30 godina ne glasa ZA nekoga, nego samo i jedino PROTIV nekoga! Mržnja u narodu koja se akumulirala prema ovoj trojici zlikovaca i njihovim sektama je neiszbrisiva i nepremostiva! Druge opcije, sem ponovnog rata do istrebljenja svih nema! A rat ne želi niko, ali ko ga želi – dobiće ga!

KLEPIT CETE USIMA KAD VAM VOJNO ZAUZMEMO MOSTAR!

.

NISTE SKONTALI DA JE OVO 2022. A NE 1992.

.

c

. SRBIJA JE FAKTOR DESTABILIZACIJE NA BALKANU A I U EVROPI VEĆ SKORO PA 200 GODINA. SRBIJA JE ZEMLJA DEBILA, DEGENERIKA, PRIMITIVACA I RETARDA I KAKO JE VEĆ REČENO OD SER-A PETERA JUSTINOVA – „ZEMLJA LJUDI OD KOJIH ŽIVOTINJE ZNATNO BOLJE KORISTE SVOJE RESUSRSE“.

c

SRBIJA JE ZEMLJA ČIJI DIČNI STANOVNICI ZOVU DRUGE „TURCIMA“ DOK SE DIJELOVI NJENOG GLAVNOG GRADA ZOVU KARABURMA, DORĆOL, KALEMEGDAN, TAŠMAJDAN ITD. SRBIJA JE ZEMLJA PORED KOJE NA RIJECI DRINI TREBA NAPRAVITI ZID VISOK 20 METARA BEZ PROPUSTA I S KOJOM TREBA PREKINUTI SVE ODNOSE, A KOME SE OPET U BIH NE SVIĐA BITI BOSANAC, LAGANO, KAKO SU TO HRVATI U OLUJI URADILI, ISPRATITI GA DO GRANICE SRBIJE

ibrahim

Nešto se desilo Dino?

Aa

ONI NISU TU DA SHVATAJU VEC DA PROVODE NASILNU POLITIKU DODIKA

Lazni Valter Komsic

Raspasce se Bosna ko' Royal Bosna. Intelektualni dometi Dine Konakovica su skromni.

Porucitelj

Oni iz zapadne hercegovine sa covicem milanovicem i plenkovicem trebaju shvatiti nasu poruku,a to je da bez obzira na žrtve spremni smo oružje braniti suverenitet i neovisnost BiH.

/ Najnovije