Zaposlenik benzinske koji je ismijavao Mladena Dulića dobio otkaz

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravo i pravda

Treba mu polomit noge a i ruke pa nek dobro razmisli i skonta koji je pacov i gad ..Otkaz je nista !!

Kasno je sad

Taj sentiment se medju bosanskim pravoslavcima odgaja vec 100 godina, a zadnjih 30 otvoreno i sistemski. Fasizam ima svoju cijenu.

Uuuuu sto si jidaaan

***

Bezze dao otkaz radniku, jer je to morao.

Taj radnik nista specijalno zlo nije ucinio sa to malo zahebancije. Kad bi se za ovo ubijalo, ne bi niko od nas vise hodao na ovom svijetu.

Ne pijem dok Paja vozi

Taj radnik nista specijalno zlo nije ucinio sa to malo zahebancije. Kad bi se za ovo ubijalo, ne bi niko od nas vise hodao na ovom svijetu. ka Bezze dao otkaz radniku, jer je to morao. Da da kad je drugi upitanju, a da se tvome nekom ovo desilo urlo bi ko bizon i tražio da ga objese

Cecen

Za ovog radnika i sefa benzinske UDBA je svetinja likvidiraju ti porodicu i nestanem i niko te netrazi prvog koga na tako nacin drzava skloni drugog nece biti

user1667247598

Vlasnik pumpe treba da se se srami, umjesto da se izvine roditeljima, on na njih prebacuje odgovornost. Nisu roditelji trebali "povesti računa," nego si ti kao vlasnik dužan da vodiš računa o tome šta se dešava u tvojoj firmi. Čim je izašao snimak, kao vlasnik trebao si urigirati i tražiti od svog radnika da izbriše snimak, ali to nisi uradio, i samim time podržao si takvo neprofesiomalno ponašanje. Sada ti je kasno da ga otpuštaš. Nadam se samo da će roditelji smoći dovoljno snage da te prijave jer si glavni odgovorni za ono što se dešava u tvojoj firmi.

/ Najnovije