Zaposlenici državnih institucija danas protestuju: Ovo su njihovi zahtjevi

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Delegat

Podrzimo nase parlamentarce da zive normalan zivot kao sto ga zivi obican narod haha

Katy

Pokusajte raditi privatno pa uplacujte sve namete i poreze koji su izmislheni da bi vi primali placu na koju toliko kukate pa cete vidjet da majka s dvoje djece zivi sa minus 1000 km mjesecno.

NN

Kod nas jedino uhljebi strajkuju !

AB

Mozda drzavnim sluzbenicama djecu donose rode ?

hahahahahaha

https://youtu.be/hUzK3jXsUJU

Bauštelac

Pa idite radite kod privatnika, pa ćete imati bolje plate, mamu vam neradničku uhljebarsku!

TDK

Svi štrajkuju osim demobilisanih boraca koji žive od 60 do 240 KM. Očito da se njihovi predstavnici koji ih zastupaju bore samo za sebe a ,,krnje'' ministarstvo ne radi ništa osim što troši novce i idu po izletima na kojekakva ,,obilježavanja''. Zašto se čeka toliko ispravka zakona o PIO-u i zakona o dem.borcima. Zašto gospodin Drljača,Novalić i Miličević stalno lažu borce ???Da li je uopšte živ predsjednik Sabahudin Ramić i šta je sa tim silnim koordinacijama boračkih udruga ??'

Radnik u privredi

I to što dobivate treba vam prepoloviti, ili vas otpustiti, jer ništa ne radite!

Portir

Majka koja nije završila nikakvu školu i koja je preko štele primljena u organima državne uprave osim ovih 475 KM startne plaće ima minuli staž (20g 10%) topli obrok 160 i prevoz 52 što je ukupno 735 KM. Koliko onda imaju oni sa srednjom višom i visokom spremom ???

Guest

E nek sam doživio da uhljebi štrajkuju. Sad sam sve vidio..

/ Najnovije