Zapaljiva retorika Milorada Dodika za govornicom: Spominjao Srebrenicu, Sarajevo, Izetbegovića...

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Dobro

Dobro je rekao, svaka cast.

Suzuki

Niko više nije lagao nego srbi o broju žrtava u drugom svjetskom ratu . Dokazano ja da su sami sebe ubijali a zločin prepisali drugima. Laž je srpsko obiljezje

HALO!

Vi ste gori od ovog degenerika koji pred kraj karijere, a izgleda i života, baljezga o nečemu što ni sam ne razumije. frajer ni sam ne zna šta hoće da kaže. Debil živi.Svaki dan u Bogu 10 vijesti šta j eon i gdje kome rekao! Pa ima li ijedna vijest i ijedan dan bez njega bolan!??! Vi, novinari s dna društvene ljestvice ste GORI od njega, a gori od ovog krmka nije lako biti! Fuj!

***

***

Ignorisati

Zasto mediji prenose ista sto ovaj biVO kaze?! Ignore!

Role

Ovo je možda i najbolja prilika koja se pruža da se nešto konačno uradi sa manjim BH entitetom. Dodiku ćemo jednog dana dizati spomenik u Sarajevu jer mislim da bolju priliku nikada nećemo imati. God Bless America and God Save The King!

***

***

***

ko Jude ***

***

***

Haps

Treba gospodina Sipa da uhapsi i da mu se sudi za izazivanje vjerske i nacionalne netrpeljivosti. On i želi da ga ostali političari ignorišu da bi imao opravdanje da on nije ni za sta kriv.

IVA

I SA OVIM MONSTRUMOM SU JUCER SJEDILI NELHUDI IZ TROJKE UMJESTO DA SU PODNIJELI KRIVICNU PRIJAVU!!!! TROJKA JE PUSTILA MONSTRUMA IZ KAVEZA!

***

***

***

***

***

***

Pa on

nemože doručkovati da ne spomene Srebrenicu i Sarajevo. Ja nevidim ni jedne izjave mimo mi smo cemo se odvojit mi smo ugroženi, niko nas nevoli i sl.

prepisujem, prevodim... u pola cijene

op.pr. valja znači "opaska prevodioca"?! ah, ovi nestašni elektronski novinari ;)

Y2y

Ybm li vas sa ovim "dodik koristi rijec muslimani" i "opasni narativ" u svakom tekstu

***

***

Jer im je ☦🐵 DAESHEVAC

>>Za magarce je bolje da ih predvodi LAV, nego u boosnjoka, gdje lavove vode MAGARCI ka Zasto Sebi prate Dodika? Obecao ☦ Izrael i raj na zemlje ako istri**** turke.

Eee

Lijepe riječi su ukras!

Celo

ko Jude palestnce ka Dere Dodo Bosnje HAHAHAHA pameti Boze dragi..., dere vas a vi sutite ko .icke

071

***

***

***

/ Najnovije