Mektić: "Od Inzkovog zakona, Dodik još nijednom nije negirao genocid u Srebrenici"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OHR

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Dnevni red

@OHR SMRDLJIVI TVORE IZ GENOCIDNE TVOREVINE UZMI UPUTNICU ZA LUDNICU IDI LIJECI SE

kikirez

Ohaerash Ko je streljao i ubijao ljude u Srebrenici? Alija?

Baton

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! ka OHR “Kazna zatvora od 6 mjeseci do 3 godine za negoranje Genocida, relativizaciju ili umanjivanie zlocina…itd…” Redakcija ima obavezu da prouci amandmane i KZ i reaguje…inace ce neko od vas dobiti ovih 6 mjeseci do 3 godine…zao mi je…ali licno cu prijaviti redakcije portala…bez imalo razmisljanja…Lp

Koel

Popisam ti se na manji entitet

Super K

OHR A i ti prvo nauči srpski jezik pa onda prosipaj gluposte dijasporo-govno prokleto

Hehe

Mektić, hahaha, ova jadna budala, koju je Bakir u Sarajevu jeftino kupio. Sad nije niko i ništa! Može samo da laje po portalima , zajedno sa sljedbenicima islamskog fundamentalizma iz sarajevskog kalifata!

Guest

Guest @OHR Trebalo je vremena da se sazna da je Alija napravio genocid. Po tvom on je ubijao,klao i silovao. A vi sjedili i gledali dobra publika bila.

che

Haj' reci Mile ako smiješ !

Guest

Guest @To je Imaju oni za zamjenu Borenovica,Stevandica,Sarovica svi su oni isti. Kaze narodna izreka: I oni za.stlom.i oni.pod stolom isti su.i misle isto.

Guest

Guest Mekticu kako ti je jaranica Dalida Burzic. Kupi joj jedne cipele trebace joj.

/ Najnovije