Zamjenik ministra finansija BiH Muhamed Hasanović na sastanku u Bijeloj kući

0
Radiosarajevo.ba
Zamjenik ministra finansija BiH Muhamed Hasanović na sastanku u Bijeloj kući
Foto: Ministarstvo finansija i trezora BiH / Muhamed Hasanović i Adi Muzurović

Zamjenik ministra finansija Bosne i Hercegovine Muhamed Hasanović se sastao u Bijeloj kući s Adijem Muzurovićem, direktorom Vijeća za nacionalnu sigurnost za Balkan i Centralnu Europu. 

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Zamjenik ministra finansija i trezora Bosne i Hercegovine Muhamed Hasanović sastao se danas u Bijeloj kući u Vašingtonu sa direktorom Vijeća za nacionalnu sigurnost za Balkan i Centralnu Evropu Adijem Muzurovićem.

Centrotrans objavio uputstvo putnicima o korištenju mjesečnih karata za maj

Centrotrans objavio uputstvo putnicima o korištenju mjesečnih karata za maj

'Zadovoljstvo je što sam imao priliku razmijeniti iskustva, čuti korisne prijedloge i što sam upoznao direktora Muzurovića o aktuelnoj situaciji u državi', istakao je Hasanović.

Razgovarano je, između ostalog, o ekonomskom aspektu naše države, kao jednom od najznačajnijih i ključnih faktora za razvoj Bosne i Hercegovine.

Hasanović je upoznao Muzurovića o procesu formiranja novog saziva Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, o aktivnostima koje se trenutno provode, kao i o svom angažmanu na poziciji zamjenika ministra.

Tokom sastanka istaknuta je opredjeljenost za nastavak saradnje i njenom jačanju u budućnosti", navodi se u saopštenju. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije