Zamalo tragedija u Mostaru: Skočio sa Starog mosta, a ispod u punoj brzini naletio čamac...

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kao sto sam vec rekao za ono u Konjicu...

Dr kat cete sve dok neko ne slomi vrat. Onda vise necete.... Da li se vi upitate, kako to da renomirani skakaci u vodu koji beru olimpijske medalje (!!), a ne burek i chAvape (...) ne dolaze skakat medju stijene u dzezvu vode? Mora da ima razlog....

Suzy

Pa to je pokušaj ubistva! Ko je dozvolio vožnju čamcem u vrijeme skokova?! Ima li neko ko kontroliše saobraćaj i situaciju ispod mosta?

***

***

BiH

Ko tim debilima dade camac.

Alf

Gumenjaci su nelegalni. Nisu osigurani a vozaci nemaju polozeno da smiju voziti. Sa druge strane skakanje sa mosta ugrozava i sebe i druge. Nelegalni i neuredjeno. Napadni ako neko hoce da fotka skakaca a ne plati. Kao da mu je caca pravio most. Prolazi u starom gradu zauzeti 70 posto po sirini pojedincima. Rente za objekte koje grad iznajmljuje a gazdi donose stotine hiljada maraka su 200 ak maraka mjesecno. Nered zahvaljujuci salemu maricu i mariu kordicu. Doduse safet orucevic krimos jos stoji iza svega.

To

glisiro Dr chirilicni Chovke, ceko da mu Bake uskochi u camac.

BOŠNJE GLUPE

Xaxaxj

Xyz

Organizatori skokova moraju sami organizovati zaštitu skakača i fizički onemogućiti nelegalnim čamcima da priđu mostu.

Ne pijem dok Paja vozi

Xaxaxj ka BOŠNJE GLUPE E kad to kaže nepismena dijaspora koja mješa malo latinicu malo ćirilicu onda je to.. mogu samo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

/ Najnovije