'Zakuhalo' se zbog statusa Nermina Muzura: Reagirao i Željko Komšić, a Albin Zuhrić najavio sankcije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Mala Komšina bara puna krokodila. Ili d**ila, kako se pravilno kaže? A svi se sretno ufoteljašili kao kućni ljubimci, u sigurnoj zoni. Na potezu između Spahine 14 i dvora na Poljinama.

***

***

***

***

Mario

I ja se pitam što moja mama poljem trči? Da neće Salko da je... BINGOOO.... e to, to Salkan hoće...

SaBIA

Sabina navodna profesorica *****kuša bez premca, ona i njen deveti januar gtrs. A tek što je šizofrena, pa to se ne može opisati.

/ Najnovije