Zakon o podjeli javnih prihoda: Evo šta kaže Ekonomski fakultet u Sarajevu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ma ja Sarajevske bebe trebaju milju ostale bebe na infuziju Sarajevski borci mogu priključke vode struje gasa stanovi itd ostali rovite po kontejnerima ja ekonomije i govana.

Bagra

Stanovnici ostalih kantona trebaju postaviti pitanje svojim politicarima gdje trose pare. A ne napadati Sa kanton,jer dok je sda ovde vladala nisu se bunili nikada, to sto je trojka neke dodatke kao za porodilje povecala nije na teret drugih kantona.

JA1

Ma ja Sarajevske bebe trebaju milju ostale bebe na infuziju Sarajevski borci mogu priključke vode struje gasa stanovi itd ostali rovite po kontejnerima ja ekonomije i govana. ka nasvasta e jest ti argumentacija, pitaj ti svoju SDA u tvom mjestu gdje su pare i gdje ih trose. Evo i u sarajevu sjednice se odrzavaju u hotelu SDAovca budnje a ne recimo u skenderiji. Treba budnji nastimat drzavnih para a za to u drugim kantonima pojma nemaju.

/ Najnovije