"Zaključavanje cijena": Pogledajte novu listu artikala koji će biti sniženi do kraja godine

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Ništa ljepše od komunizma.

Ovaj spisak ...

... je toliko skroman da vas treba biti stid!!! Jos se hvalite, kao neki uspjeh!! Gdje je meso, gdje su proteini? Ovdje ima za pitu ... sramota!!

Tito

Ništa ljepše od komunizma. ka Gost_Radio_Sarajeva niste hteli Jugu imate sad muku drugu

071

Inflacija nema ekonomsko opravdanje, pogotovo ova stopa. Kod pojedinih artikala da, gdje je u jednom momentu bio problem prekida lanca snabdijevanja, ali to je bilo toliko kratko da nije bilo potrebe dizati cijene, i kod pojedinih roba gdje je smanjen obim proizvodnje sirovine zbog klimatskih promjena. U EU je inflacija znatno usporena, i cijene hrane su u vecini slucajeva otisle dole. Kod nas su jos uvijek visoke cijene hrane, koje su ekstraprofiterski tajkuni digli i koje niko ne dira, jer vrhovi stranaka imaju u tim firmama svoje udjele. Treba bojkotovati pojedinu robu i gotovo. Robi koju su gradjani prestali da kupuju se cijene spustaju. I gledajte rokove, podvaljuju nam proizvode koje niko nije htio da kupi. I inace bi trebalo razvijati domacu proizvodnju hrane, jer samo debil ovisi o uvozu a tajkun profitira.

Lijepe riječi su ukras

Ovdje treba odmah građanska neposlušnost pa se vi j....!

Koja je ovo bagra neviđena.

Penzije penzionerima 4 sad čitam a bile 5 da im ima ko izaći da glasa smradovi.

Idi u Sjevernu Koreju.

Ništa ljepše od komunizma. ka Gost_Radio_Sarajeva

🤔hm

Trebaju inspekcije pregledat po manjim gradovima,ovo kod nas uopste ne vazi,cijene i dalje idu gore.cemu ovakve lazi i gluposti.

/ Najnovije