Zakazana sjednica Upravnog odbora KCUS-a: Hoće li Sebija Izetbegović biti smijenjena?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma ne, ne smije biti smijenjena.

Mora kao osoba koja nema ni diplomu, ni doktorat medicinskih znanosti, nastavit obavljat ravnateljsku funkciju. Slijedei korak: Suljo mehanicar za sefa porodiljskog.

Bosanac

***

75775578

Treba joj oduzet pasos da nebi pobjegla.treba odgovarati za one pobijene ljude respiratorima,i ona i fadil.

Gogo

Jok, eto neće biti smijenjena, dakako da hoće....

BiH

***

nasvasta

Šta učiniše izdajice kriminalci iz SDA .Kako sad pošteni roditelji da stimulišu djecu da uče škole kad ova banda uništi temelj jednog naroda.

Akademija

Treba je u Akademiju, tamo je njena raja...

Opa Đurđa

Treba provjetiti jeli joj validan brak. Bakir se već brine.

RIBA

Svaka riba smrdi od glave, nikad od repa!

/ Najnovije